Magik Tools


AFINA beige tamna 20x30

Kliknite dvaput na sliku za veći prikaz

Odzumiraj
Zumiraj

Galerija slika

AFINA beige tamna 20x30

830,00 din.

…..

Add Items to Cart
OR

Napišite nešto o ovom proizvodu

Email to a Friend

Quick Overview


 • Zidne pločice, dimenzija 20x30 cm, prva klasa

 • Boja: tamno bež

 • Proizvođač: "Keramin", Belorusija

 • Površina: sjajna

 • Paket: 1,2 m2 (20 komada), 14,8 kg.


NAPOMENA: Pločice se prodaju po paketima, dok je iskazana cena za 1 m2. Molimo da pri poručivanju uskladite narudžbinu prema paketima, u suprotnom mi ćemo to učiniti umesto vas, tako što ćemo obračunati količinu na MANJU kvadraturu shodno paketima. Takođe, imajte u vidu da pri ugradnji keramičkih pločica, otprilike 10% istih se potroši kao otpad pri ukrajanju.

 

Opis proizvoda

Preporučujemo

Tagovi

Mišljenja


 • tehnički podaci


   


  "Керамин" акционарско друштво је стабилан, велики произвођач висококвалитетних грађевинских материјала: керамичких плочица, порцелан грес и санитарне керамике, керамичких камења и цигле. Производња се одржава у тесној сарадњи са "Sacmi Imola S.C", светски водећег италијанског произвођача машина за керамику. "Керамин" има богату историју и традицију квалитета производа. "Керамин" АД има најдужу историју производње у Републици Белорусији. Она нас враћа на почетак 20. века, и сваке године јача своје позиције на тржишту, чиме се повећавају производни капацитети, стварајући добро име међу потрошачима и пословним партнерима. Искуство сукцесија и квалитетни стандарди дефинишу "Керамин" АД као водећег произвођача керамике у Белорусији.


   


  Данас је "Керамин" провајдер модерног стила и дизајна, који ствара нову естетску перцепцију ентеријера, има стабилан квалитет и приступачне, атрактивне цене, представља престиж и достојанствени избор.  "Керамин" је један од водећих брендова ЦИС по обиму производње: преко 15 милиона квадрата керамичких плочица и 1.500.000,00 санитарних јединица годишње. Милиони квадратних метара високе класе "Керамин" керамичких производа се испоручује страним потрошачима у Русији, Украјини, Молдавији, Казахстану и у Србији. Углед белоруске керамике је генерално признат и цењен у Данској, Шведској, Пољској, балтичким земљама. 


   


  "Керамин" керамика је идеалан избор за купце који желе одличан квалитет за мало новца. Сва приказана керамика је у првој класи и подлеже европским стандардима квалитета. 

 • You may also be interested in the following product(s)

  AFINA beige svetla 20x30

  AFINA beige svetla 20x30

  $730.0000
  AFINA beige 40x40

  AFINA beige 40x40

  $925.0000
 • Tagovi proizvoda

  Koristite razmak između tagova. Koristite apostrofe (') za fraze.