>>> OGLEDALA PO MERI !!!

Firma INTERPROM svojim kupcima nudi i mogućnost izrade ogledala sa ili bez osvetljenja po vašoj meri. Za svaku od varijanti garantujemo kvalitet koji se bazira na dugogodišnjem iskustvu u izradi i ugradnji od strane proizvođača koji već duže vreme izvozi za nemačko tržište!Pošaljite nam vaše želje! Možete birati dimenziju, boju LED pozadinskog osvetljenja, oblik i dizajn izreza na ogledalu za svetlo... Izaberite neki od naših postojećih modela osvetljenja ili kreirajte vaše! Da li će to biti ispis, specijalan geometrijski oblik, logo firme ili bilo šta drugo što nije previše kompleksno i može da prođe tehničke uslove za isecanje. Dostavite nam vašu grafiku u vektorskom formatu ili PDF-u, i recite željenu poziciju i veličinu!
Pored kupatila, možete izabrati ogledalo za bilo koju drugu poziciju u vašem enterijeru. Unesite u vaš prostor malo mašte i notu modernog!Pored svega, vaše ogledalo možemo uramiti u ram po vašem izboru! Izaberite jedan od 40 modela koji su trenutno aktuelni (kliknite na sliku da vidite punu veličinu iste!)Izaberite željene dodatke za vaše jedinstveno ogledalo - digitalni sat, grejač za odmagljivanje stakla u kupatilu, senzor pokreta za uključivanje svetla na ogledalu. Svako naše ogledalo ima efekat pozadinskog (ambijentalnog) osvetljenja. Ukoliko želite da imate maksimalno moguće jako svetlo kroz postojeće isečke na površini ogledala, možemo instalirati specijalan, diskretan ram alu-silver efekta. On se postavlja na zadnju stranu ogledala, na sve 4 ivice i tako zatvara ambijentalno osvetljavanje zida na koji je ogledalo postavljeno, ali zato daje jače direktno svetlo kroz proreze na ogledalu! Stvar vašeg izbora, šta vam je važnije! ;)


 

U slučaju rama, senzor pokreta se može postaviti i na sam ram (crni krug sa slike).


POŠALJITE NAM VAŠ ZAHTEV ZA PONUDU!

* Obavezna polja

U formi ispod nam napišite sve vaše želje u vezi sa ogledalom po meri - dimenzija, željeni dodatci, boja LED osvetljenja, izgled izreza na ogledalu za svetlo itd. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što kraćem roku!