POPUST

AQUAVIT ECO MIX vodeni emajl 2.25 lit

ŠIFRA PROIZVODA
1939
2.940,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Bela emajl farba za drvo i metal, na vodenoj bazi. Izuzetna pokrivna moć i lakoća pri radu.
  • Dostupne varijante: mat, visoki sjaj ili satenski polu-sjaj.
  • Pokrivna moć: 7-9 m2 po litri, u dva sloja.
  • Pakovanje od 2.25 lit.
  • Cena se odnosi na belu nijansu; mogućnost miksovanja u preko 2000 nijansi! (kontaktirajte našu maloprodaju); informativno pogledajte SVE nijanse na sajtu proizvođača VITEX.

- NAPOMENA: Za miksovanje su dostupni sledeći katalozi boja: The ColorFull Collection, NCS, Living i RAL !!

PRIMERE KOMBINOVANJA NIJANSI MOŽETE VIDETI NA SLEDEĆOJ STRANICI.

OPŠTE KARAKTERISTIKE
Emajl boja na bazi vode za upotrebu u enterijeru I eksterijeru, na bazi čistih akrilnih smola nove tehnologije. Idealna je za farbanje površina od drveta, metala, maltera, stakla, PVC-a, aluminijuma, galvanizovanih površina i drugih. Bez mirisa je, lako se nanosi dajući glatku površinu na kojoj se ne vide tragovi četke niti sastavci. Poseduje odličnu moć prikrivanja nedostataka površine na koju se nanosi, te visok stepen adhezivnosti za površine ranije obojene alkidnim emajlom. Jako je otporna na nepovoljne vremenske uslove.

PRIPREMA RADNE POVRŠINE
Na odgovarajući način pripremljene površine od drveta, PVC-a, aluminijuma, stakla, galvanizovane i slično, prvo treba naneti Vitex-ovu Velaturu na bazi vode. Porozne površine kao što je malter, cement, gipsane ploče i slično prvo treba očistiti, a zatim naneti sloj Vitexove Velature na bazi vode ili Durovit (prajmer na bazi rastvarača). Metalne površine prvo treba treba očistiti od starih zarđalih delova ili slojeva ranije nanete boje, a zatim se može naneti sloj antikorozivnog prajmera kao što je Chassis Coat (namaz za šasiju), Antikorozivni Prajmer, Vitex-ov Prajmer za metalne površine i drugo.

NIJANSE
Aquavit boja se može koristiti za pripremanje neograničenog broja nijansi pomoću Vitex-ovog Sistema za pravljenje nijansi Colorfull.

Mogućnost toniranja i po RAL karti (za sve nijanse pogledati www.ralcolor.com):

ral

Mogućnost toniranja i po RAL karti (za sve nijanse pogledati www.ralcolor.com).

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Grčka
Pokrivna moć (po lit.) 12-14 m2
Tip premaza Vodeni emajl
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:AQUAVIT ECO MIX vodeni emajl 2.25 lit