Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine,

kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

Boja za zidove Vitex SATIN 3 lit

ŠIFRA PROIZVODA
1912
2.520,00 din.
-
+
Osnovne informacije

OPŠTE KARAKTERISTIKE
Vitex Satin predstavlja visokokvalitetnu polumat finalnu emulzionu boju za enterijere.Poseduje odlična svojstva za izravnjavanje površine na koju se nanosi dajući satenski efekat za malter, beton, gipsane ploče i slično. Poseduje takođe izvanrednu moć prikrivanja nedostataka površine na koju se nanosi, izuzetne je beline i jako otporna na često pranje, deterdžente i ne žuti u prostorijama u kojima ima duvanskog dima.

PRIPREMA RADNE POVRŠINE
Površine na koje se nanosi treba da budu čiste, suve i glatke, očišćene od prašine, masnoća I ostataka ranije nanetih boja. Koristite Vitex-ov Akrilni građevinski git za popunjavanje eventualnih pukotina ili udubljenja. Na nove površine od maltera, betona, cementa, štuka, malternih podloga, gipsanih ploča, naneti VITEX-ov 100% Akrilni Prajmer (na bazi vode) koji je do 400% rastvoren u vodi, ili DUROVIT (na bazi rastvarača) koji je do 100% rastvoren u Vitexovom Razređivaču za četke T-300. Na površine na koje su ranije bile nanete vodene boje ili tempere (kreč ili plafonsko belo), treba naneti prvo podsloj sa VITOSIN ili DUROVIT. Površine isprljane dimom, grafitima, kafom i drugim vrstama mrlja treba prvo namazati prajmerom BLANCO (prajmer na bazi vode).

NIJANSE
Vitex Satin baza se može koristiti za dobijanje neograničenog broja nijansi pomoću Vitexovog Sistema za pravljenje nijansi Colorfull.

Predlozi kombinacija za enterijer:

combo

combo

combo

combo

combo

combo

combo

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Grčka
Tip premaza Puna disperzija
Pokrivna moć (po lit.) do 9 m2 po lit. (u 2 sloja)
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:Boja za zidove Vitex SATIN 3 lit