POPUST

Paravan 112x140 desni KOLPA

ŠIFRA PROIZVODA
2964
33.140,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Tuš paravan za klasične kade širine 112 cm (visina 140 cm).
  • Proizvođač: "KOLPA SAN", Slovenija.
  • Silver aluminijumski ram.
  • Ispuna od PROVIDNOG stakla 6 mm debljine.
  • Oba stakla su pokretna, otvaranje i na spolja i na unutra!
  • U cenu uračunat samo tuš paravan sa kompletnim priborom za montažu.
  • GARANCIJA: 2 godine.

Kolpa dd iz Metlike (Slovenija) slavi 35 godina svog postojanja. U međuvremenu pređen je put , koji je pokrenut u firmi Novoles koja je poslovala na tržištu bivše Jugoslavije. Već u ovom trenutku se razvijaju proizvodi namenjeni tržištima zapadne Evrope. Strategija izvozne orijentacije su se pokazala kao dobra odluka, jer Kolpa prodaje preko 85 odsto svojih proizvoda na zahtevnim evropskim tržištima. Prisutni u više od 37 zemalja, uključujući i SAD.

Kolpa je jedan od vodećih proizvođača opreme za kupatila u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Od svog osnivanja 1978. godine, izgrađena je solidna reputacija zasnovana na znanju i iskustvu, i tako je stvoreno poverenje u sebe i svoje proizvode. Proizvodi za kupatila KOLPA SAN opreme i programskih KERROCK kompozitnih materijala su vrhunskog kvaliteta i imaju izuzetne tehničke kvalitete. 

Vizija kompanije je ostati vodeći proizvođač opreme za kupatila na slovenačkom tržištu, ex-YU državama i zemljama jugoistočne Evrope . Sa svojim brendom KOLPA SAN želi da bude vidljiva i prisutna u svim tržištima EU , Amerike i Rusije . U budućnosti, uveliko se planira razvoj novih proizvoda.


701640
DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Slovenija
Materijal Providno kaljeno staklo, Aluminijum, satenski sjaj
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:Paravan 112x140 desni KOLPA