Firma Interprom je osnovana 1990. godine i od tada posluje u oblasti završnog građevinarstva. Našim kupcima nudimo boje i lakove renomiranih domaćih i stranih proizvođača, dok drugi deo ponude čini široka lepeza proizvoda namenjenih opremanju kupatila. Veoma bitan deo naše ponude čini izrada tuš kabina i paravana po meri, a sa druge strane - posebno smo ponosni na naš asortiman i dugogodišnji plasman grčkih boja i lakova VITEX! 

 

Sredinom 2012. godine pokrenuli smo internet sajt na adresi http://www.interprom.rs, koji je trenutno jedna od najobimnijih i najažurnijih internet-prodavnica u našoj branši. Kupac na našem sajtu može u svakom trenutku da pretražuje aktuelne proizvode, detaljno se o istim informiše i da ih kupi putem online-prodavnice.  

Proizvode iz naše ponude možete plaćati na više načina. Pored gotovine koja omogućava i popuste na većinu artikala, moguće je plaćanje u 4 rate čekovima građana. Primamo i sve vrste platnih i kreditnih kartica domaćih banaka, a posebne uslove nudimo za kupce koji poseduju kreditnu karticu Banca Intesa. Sa ovom karticom moguće je plaćanje i na 6 jednakih, mesečnih rata, bez kamate! Takođe, na taj način je moguće plaćanje čak i na 12 mesečnih rata, u kom slučaju se NE obračunavaju akcijski popusti. Sve ove pogodnosti možete ostvariti u našem prodajnom salonu u Beogradu, u ulici Pere Velimirovića 32.

Radno vreme salona je od 08h do 20h radnim danima, a subotom od 08h do 16h.

 

Našim kupcima smo obezbedili i besplatan prevoz robe na teritoriji Beograda (uz obaveznu organizaciju istovara robe od strane kupca), za sve račune iznad 25.000 dinara. Po dogovoru i po mogućstvu, moguća je dostava na teritoriji čitave Srbije. Poslujemo aktivno sa kurirskom službom BEX Express. Za kupce koji nas kontaktiraju ili naruče robu putem našeg sajta interprom.rs, obezbedili smo besplatan prevoz na teritoriji Beograda za iznos računa već od 15.000 dinara!

Želimo Vam ugodno vreme provedeno na našem sajtu!

 

 2

 

 2

 

 

 

 2