>>> KABINE PO MERI !!

 

Firma INTERPROM svojim kupcima nudi i nekoliko varijanti izrade tuš kabina ili tuš paravana po meri. Za svaku od varijanti garantujemo kvalitet koji se bazira na dugogodišnjem iskustvu u izradi i ugradnji.

Opcije koje možemo ponuditi su sledece:  

1. IZRADA TUŠ KABINA I PARAVANA OD DEBELOG, KALJENOG STAKLA DEBLJINE 6 i 8 mm -

Ova varijanta predstavlja idealan izbor za svakoga ko želi atraktivno i funkcionalno kupatilo. Stakleni paneli debljine 6 ili 8 mm su diskretnim hromiranim okovima (mali profili, šarke, eventualno nosaci kliznog sistema otvaranja) povezani jedni za druge, odnosno za zid vašeg kupatila. Po potrebi se dodaje i diskretna teleskopska šipka od hromiranog, punog mesinga, koja obezbeduje neophodnu stabilnost fiksnim delovima stakla. Ovakav sistem izrade ne zahteva instalaciju tuš kade, šta više, opšti trend u svetu jeste postavljanje staklenih paravana na gotove plocice, odnosno podzidane delove (cokle). Naravno, moguca je izrada i paravana koji ce biti montirani na klasicne ili ugaone kade.

 

8mm-kabina 

tuš kabine sa vratima na šarke, providno staklo 8mm

 

Veliki je izbor šta kupac može izabrati u okviru ovog sistema izrada tuš kabina po meri. Staklo je dovoljno debelo da se može ukrajati oko nepravilnih zidića i kosina na plafonu, a može se birati veći broj završnih obrada. Ovo se odnosi kako na kaljeno staklo (providno, zatamnjeno, u nijansi, peskirano-mat...), tako i na završnu obradu ramova, lajsnica i stabilizatora oko samog stakla (hrom, crna-mat, zlatna...).

  

tuš kabine sa crnim-mat ramom i kliznim vratima, providno staklo 8mm

 

 

tuš paravan sa crnim-mat ramom, crnim držačem peškira i kliznim vratima, providno staklo 8mm

 

tuš kabina sa kliznim vratima, peskirano-mat staklo 8mm

 

Nudimo izradu ovakvih kabina i paravana po sistemu "kljuc u ruke". Nakon što kupac od nas dobije okvirnu cenu izrade, naš montažer izlazi na teren (na teritoriji šire okoline Beograda i delova Vojvodine bliže Beogradu), vrši precizno merenje laserskim uredajima i u dogovoru sa kupcem pristupa izradi panela. Rok izrade je 7-10 radnih dana, nakon cega montažer ponovo dolazi na adresu kupca i montira kabinu/paravan.

Garancija na proizvode je 24 meseca.

 

   

8 mm kombinacija providno i peskareno-mat staklo / tuš paravan na kadi sa kliznim mehanizmom i duplim vratima

 

8 mm zatamnjeno staklo / tuš kabina sa vratima na šarke

 

 2

8 mm providno staklo / tuš vrata sa fiksnim dodatkom i tuš kabina sa inox kliznim mehanizmom vrata (duguljasti model ručke)

 

 

8 mm providno staklo / tuš paravan sa kliznim vreatima između 2 zida i tuš kabina sa inox kliznim mehanizmom vrata

 

Jedni smo od retkih firmi koja nude tuš kabine po meri od kaljenog stakla debljine 6mm. Ta kabina zbog stabilnosti mora ići u kombinaciji sa diskretnim alu-ramom u gornjem i donjem pojasu, može da bude maksimalne visine od 190 cm i otvaranje vrata je isklkjučivo na šarke. Kupac bira poziciju vrata i otvaranje (ka spolja ili ka unutra). Ova opcija tuš kabine je dobar balans između cene, kvaliteta i vizuelnog dojma:

 

tuš kabina 6mm providno staklo, vrata na šarke

 

Možemo ispuniti skoro sve želje kupca u domenu dimenzija i oblika ovih paravana, osim polukružnih oblika. Najčešća debljina kaljenog stakla za ovu vrstu kabina po meri je 8 mm, ono ispunjava većinu zahteva kupaca gde je među važnijima odsustvo ramova i što više staklenih površina zarad luksuznijeg krajnjeg efekta. Prilikom kalkulisanja, kupcu se predlaže nekoliko varijanti izrade. Pored debljine stakla, opciono se može birati i kabina na klizace sa tockicima (standardno otvaranje je sa šarkama ka spolja ili ka unutra), kao i peskirano (mat) staklo. Po želji se mogu raditi i odredeni dekori na staklu; staklo može biti zatamnjeno, u željenoj boji itd; rucke za otvaranje mogu biti standardne male ili duguljasti modeli, moćemo pridodati horizontalni držač peškira na staklo kabine/paravana... Na priloženim fotografijama ste mogli videti neke od prikaznih modela koje možemo uraditi.

 

8 mm providno staklo, vrata na šarke

 

Za sve detalje i kalkulisanje okvirne cene vašeg projekta, pozovite nas na 011/3510-306 ili nam pošaljite mail na vladimir.kosic@interprom.rs.

 

sarke  klizni-mehanizam

 

   petougaona

Petougaona kabina sa 8 mm providnim staklom

 

 

------------------------------------------------------------------------------

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

2. IZRADA TUŠ KABINA I PARAVANA OD PROVIDNOG ILI MAT STAKLA, SA ALU-PROFILOM -

 

Ova varijanta je finansijski povoljnija od debljih stakala, što u krajnjem rezultatu ne mora da znaci da ce proizvod biti manje atraktivan ili funkcionalan. U ovoj opciji KABINA PO MERI, kupci mogu da se odluce za veliki broj opcija koja nudimo, u vidu izbora razlicitih boja ramova i staklenih ispuna. 

 

tus kabina

Tuš kabina sa hrom-sjaj alu ramom i 4 mm providnim staklom

 

poli1

 

Tuš kabina sa hrom-sjaj alu ramom i 4 mm providnim staklom

 

Možemo da proizvedemo klasican paravan izmedu dva zida, ugaonu kabinu na 90 stepeni u bilo kojoj dimenziji, manje panele za zatvaranje polu-zidova itd. Otvaranje vrata je iskljucivo klizno, sa jednim ili više pokretnih delova. Takode, staklo može biti u potpunosti providno ili mat-peskirano, ali i zatamnjeno u sivu ili braon nijansu. Svaki komad stakla (4 mm sigurnosno staklo) koje se u ovoj varijanti izraduje ima svoj pripadajuci alu-ram sa sve cetiri strane i predstavlja bezbedno i vizuelno dopadljivo rešenje za vaše kupatilo. Iako je tanko, staklo u kabini ne "zveci" baš iz razloga što je oivceno sa svih strana...

Standardni alu-ram je bele boje, a opciono isporucujemo i ram sive-metalik boje u polu-sjaju, tamnije antracit-sive boje u polu-sjaju, skroz crne boje u polu-sjaju, kao i hrom-sjaj alu efekat rama. Spojevi vrata kabine ili paravana, naravno, imaju svoje magnetne trake na završetcima, zarad maksimalno dobrog dihtovanja. 

Rok izrade je 15 radnih dana. Kupac placa i dobija panele u željenim dimenzijama, bez uracunate montaže. Montaža na široj teritoriji Beograda je moguca, cena zavisi od oblika i velicine panela, kontaktirajte nas za precizniju ponudu!

Garancija na proizvode je 24 meseca.

 

Za sve detalje i kalkulisanje okvirne cene vašeg projekta, pozovite nas na 011/3510-306 ili nam pošaljite mail na vladimir.kosic@interprom.rs.

 

poli2

Tuš kabina sa hrom-sjaj alu ramom i 4 mm mat staklom

 

------------------------------------------------------------------------------

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

3. IZRADA TUŠ KABINA I PARAVANA OD ALU-PROFILA I VIŠE VRSTA PLEKSIGLASA -

Ako vam je budžet na prvom mestu, bicete zadovoljni sa našim osnovnim sistemom izrade kabina po meri, sa ispunom od kvalitetnog pleksiglasa! Mogucnost izrade velikog broja razlicitih projekata i najrazlicitijih dimenzija je nešto što odlikuje i ovu varijantu. Moguce je proizvoditi paravane izmedu dva zida raznih dimenzija, zatim tuš kabine pod uglom od 90 stepeni, manje panele za zatvaranje polu-zidova itd. Otvaranje vrata je uvek klizno, sa jednim ili više pokretnih delova. Spojevi pokretnih vrata imaju svoje magnetne trake na završetcima, zarad maksimalno dobrog dihtovanja. 

 

Tuš kabina sa belim alu-ramom i standardnim mat-pleksiglasom

 

Jedina razlika u odnosu na prethodnu varijantu kabina po meri sa ove stranice (opcija br.2) jeste ispuna. Umesto sigurnosnog (kaljenog) stakla, u alu-ramu se nalazi adekvatna, polistirenska plastika (jaci pleksiglas). Pored niže cene, prednost ovog polistirena je i u manjoj masi celog paravana, pa je to i manje opterecenje za tockice koji nose citav klizni mehanizam.

 

standardni pleksiglas IZGLED STANDARDNOG PLEKSIGLASA

 

Osim gore prikazanog, standardnog modela pleksiglasa, koji je startna, najpovoljnija opcija - moguc je izbor druge vrste pleksiglasa, uz doplatu. Standardna varijanta je perforirani mat pleksiglas (neprozirni, gladak sa unutrašnje strane), a uz doplatu možete dobiti sledece opcije:

 

PROVIDNI PLEKSIGLAS 

 

ZATAMNJENI BRAON PLEKSIGLAS

 

"LED" MAT PLEKSIGLAS   

 

 

ZATAMNJENI SIVI PLEKSIGLAS   

 

 

ZATAMNJENI PLAVI PLEKSIGLAS

 

Što se boje ramova tice, prica je ista kao i za staklenu opciju - standardni i najpovoljniji alu-ram je bele boje, a opciono isporucujemo i ram sive-metalik boje u polu-sjaju, tamnije antracit-sive boje u polu-sjaju, skroz crne boje u polu-sjaju, kao i hrom-sjaj alu efekat rama.

 

Dvodelni paravan za izmedu 2 zida, beli alu-ram i "led" mat-pleksiglas Dvodelni paravan za izmedu 2 zida, beli alu-ram i "led" mat-pleksiglas

 

Paravan sa belim alu-ramom i standardnim mat-pleksiglasom

 

Tuš kabina sa belim alu-ramom i providnim pleksiglasom

 

 

Dvodelni paravan za izmedu 2 zida, hrom-sjaj alu-ram i "led" mat-pleksiglas

 

Kada radimo sa ispunom od pleksiglasa, moguce je raditi i polukružne (lucne) kabine! Kabinu možemo napraviti po vašem šablonu, odnosno iscrtanom luku ili je možemo prilagoditi luku današnjeg standarda takvih tuš kada (radijus R550). Naravno, standardna boja alu-ramova je bela, po želji mogu da se urade i sve druge gore-pomenute boje ramova....

Na kraju, za uske otvore izmedu dva zida, možemo ponuditi i trodelno otvaranje paravana, da li to bio nezavisan paravan (izmedu 2 zida) ili u kombinaciji sa fiksnim delom koji zajedno pod uglom od 90 stepeni formira celu tuš kabinu. Ovakav mehanizam otvaranja je koristan u slucaju malih širina između dva zida, jer omogucava najveci moguci prolaz kroz klizna vrata. Opcije pleksiglas ispune važe kao i za gore-pomenute varijante, dok su opcije boja ramova za ovaj sistem bela sjaj, siva metalik polu-sjaj i crna polu-sjaj!

Rokovi izrade za sve pleksiglas varijante je 7-10 dana.

Za sve detalje i kalkulisanje okvirne cene vašeg projekta, pozovite nas na 011/3510-306 ili nam pošaljite mail na vladimir.kosic@interprom.rs.

 

Garancija na proizvode je 24 meseca.

 

Lucna (polukružna) tuš kabina sa antracit-sivim ramom, standardni mat-pleksiglas

 

Trodelni paravan za izmedu 2 zida, beli alu-ram i standardni mat-pleksiglas

 

Trodelni paravan za izmedu 2 zida, beli alu-ram i standardni mat-pleksiglas

Polukružna (lucna) tuš kabina, hrom-sjaj alu-ram i standardni mat-pleksiglas

 

 

Trostrana tuš kabina, hrom-sjaj alu-ram i providni pleksigas

 

Tuš kabina sa hrom-sjaj alu-ramom i standardnim mat-pleksiglasom

 

Tuš kabina sa belim alu-ramom i providnim pleksiglasom

 

 

Kompaktna tuš kabina, hrom-sjaj alu-ram i standardna mat-pleksiglas ispuna.

 

------------------------------------------------------------------------------