>>> KABINE PO MERI !!

.

Firma INTERPROM svojim kupcima nudi i nekoliko varijanti izrade tuš kabina ili tuš paravana po meri. Za svaku od varijanti garantujemo kvalitet koji se bazira na dugogodišnjem iskustvu u izradi i ugradnji.

Opcije koje možemo ponuditi su sledece:  

1. IZRADA TUŠ KABINA I PARAVANA OD DEBELOG, KALJENOG STAKLA DEBLJINE 8 i 10 mm -

Ova varijanta, iako najskuplja, predstavlja idealan izbor za svakoga ko želi atraktivno i funkcionalno kupatilo. Radi se o velikim staklenim panelima debljine 8 ili 10 mm, koji su diskretnim hromiranim okovima (mali profili, šarke, eventualno nosaci kliznog sistema otvaranja) povezani jedni za druge, odnosno za zid vašeg kupatila. Po potrebi se dodaje i diskretna teleskopska šipka od hromiranog, punog mesinga, koja obezbeduje neophodnu stabilnost fiksnim delovima stakla. Ovakav sistem izrade ne zahteva instalaciju tuš kade, šta više, opšti trend u svetu jeste postavljanje staklenih paravana na gotove plocice, odnosno podzidane delove. Naravno, moguca je izrada i paravana koji ce biti montirani na klasicne ili ugaone kade.

 

8 mm providno staklo, vrata na šarke

8 mm providno staklo, vrata na šarke

8mm-kabina

 

Nudimo izradu ovakvih kabina i paravana po sistemu "kljuc u ruke". Nakon što kupac od nas dobije okvirnu cenu izrade, naš montažer izlazi na teren (na teritoriji šire okoline Beograda i delova Vojvodine bliže Beogradu), vrši precizno merenje laserskim uredajima i u dogovoru sa kupcem pristupa izradi panela. Rok izrade je 7-10 radnih dana, nakon cega montažer ponovo dolazi na adresu kupca i montira kabinu/paravan.

Garancija na proizvode je 24 meseca.

 

2   1

8 mm providno staklo / tuš kabina sa kliznim mehanizmom i na šarke

 

8 mm providno staklo / tuš vrata sa fiksnim dodatkom 8 mm providno staklo / tuš kabina sa inox kliznim mehanizmom vrata

 

8 mm providno staklo / klizni mehanizam između dva zida 8 mm providno staklo, klizni mehanizam tuš kabine

 

Možemo ispuniti skoro sve želje kupca u domenu dimenzija i oblika ovih paravana, osim polukružnih oblika. Najčešća debljina kaljenog stakla za ovu vrstu kabina po meri je 8 mm, ono ispunjava većinu zahteva kupaca gde je među važnijima odsustvo ramova i što više staklenih površina zarad luksuznijeg krajnjeg efekta. Prilikom kalkulisanja, kupcu se predlaže nekoliko varijanti izrade. Pored debljine stakla, opciono se može birati i kabina na klizace sa tockicima (standardno otvaranje je sa šarkama), kao i peskirano (mat) staklo. Po želji se mogu raditi i odredeni dekori na staklu; staklo može biti zatamnjeno, u željenoj boji itd; rucke za otvaranje mogu biti standardne male ili duguljasti model... Na priloženim fotografijama ste mogli videti neke od modela koje smo vec radili.

 

8 mm providno staklo, vrata na šarke

 

Za sve detalje i kalkulisanje okvirne cene vašeg projekta, pozovite nas na 011/3510-306 ili nam pošaljite mail na vladimir.kosic@interprom.rs.

 

sarke  klizni-mehanizam

 

katalog

 

 

   petougaona

Petougaona kabina sa 8 mm providnim staklom

 

 

------------------------------------------------------------------------------

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

2. IZRADA TUŠ KABINA I PARAVANA OD PROVIDNOG ILI MAT STAKLA, SA ALU-PROFILOM -

 

Ova varijanta je finansijski povoljnija od debljih stakala, što u krajnjem rezultatu ne mora da znaci da ce proizvod biti manje atraktivan ili funkcionalan. U ovoj opciji KABINA PO MERI, kupci mogu da se odluce za veliki broj opcija koja nudimo, u vidu izbora razlicitih boja ramova i staklenih ispuna. 

 

tus kabina

Tuš kabina sa hrom-sjaj alu ramom i 4 mm providnim staklom

 

poli1

 

Tuš kabina sa hrom-sjaj alu ramom i 4 mm providnim staklom

 

Možemo da proizvedemo klasican paravan izmedu dva zida, ugaonu kabinu na 90 stepeni u bilo kojoj dimenziji, manje panele za zatvaranje polu-zidova itd. Otvaranje vrata je iskljucivo klizno, sa jednim ili više pokretnih delova. Takode, staklo može biti u potpunosti providno ili mat-peskirano, ali i zatamnjeno u sivu ili braon nijansu. Svaki komad stakla (4 mm sigurnosno staklo) koje se u ovoj varijanti izraduje ima svoj pripadajuci alu-ram sa sve cetiri strane i predstavlja bezbedno i vizuelno dopadljivo rešenje za vaše kupatilo. Iako je tanko, staklo u kabini ne "zveci" baš iz razloga što je oivceno sa svih strana...

 

Standardni alu-ram je bele boje, a opciono isporucujemo i ram sive-metalik boje u polu-sjaju, tamnije antracit-sive boje u polu-sjaju, skroz crne boje u polu-sjaju, kao i hrom-sjaj alu efekat rama. Spojevi vrata kabine ili paravana, naravno, imaju svoje magnetne trake na završetcima, zarad maksimalno dobrog dihtovanja. 

 

Rok izrade je 15 radnih dana. Kupac placa i dobija panele u željenim dimenzijama, bez uracunate montaže. Montaža na široj teritoriji Beograda je moguca, cena zavisi od oblika i velicine panela, kontaktirajte nas za precizniju ponudu!

Garancija na proizvode je 24 meseca.

 

Za sve detalje i kalkulisanje okvirne cene vašeg projekta, pozovite nas na 011/3510-306 ili nam pošaljite mail na vladimir.kosic@interprom.rs.

 

poli2

Tuš kabina sa hrom-sjaj alu ramom i 4 mm mat staklom

 

------------------------------------------------------------------------------

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

3. IZRADA TUŠ KABINA I PARAVANA OD ALU-PROFILA I VIŠE VRSTA PLEKSIGLASA -

Ako vam je budžet na prvom mestu, bicete zadovoljni sa našim osnovnim sistemom izrade kabina po meri, sa ispunom od kvalitetnog pleksiglasa! Mogucnost izrade velikog broja razlicitih projekata i najrazlicitijih dimenzija je nešto što odlikuje i ovu varijantu. Moguce je proizvoditi paravane izmedu dva zida raznih dimenzija, zatim tuš kabine pod uglom od 90 stepeni, manje panele za zatvaranje polu-zidova itd. Otvaranje vrata je klizno, sa jednim ili više pokretnih delova. Spojevi pokretnih vrata imaju svoje magnetne trake na završetcima, zarad maksimalno dobrog dihtovanja. 

 

Tuš kabina sa belim alu-ramom i standardnim mat-pleksiglasom

 

Jedina razlika u odnosu na prethodnu varijantu kabina po meri sa ove stranice (opcija br.2) jeste ispuna. Umesto sigurnosnog (kaljenog) stakla, u alu-ramu se nalazi adekvatna, polistirenska plastika (jaci pleksiglas). Pored niže cene, prednost ovog polistirena je i u manjoj masi celog paravana, pa je to i manje opterecenje za tockice koji nose citav klizni mehanizam.

 

standardni pleksiglas IZGLED STANDARDNOG PLEKSIGLASA

 

Osim gore prikazanog, standardnog modela pleksiglasa, koji je startna, najpovoljnija opcija - moguc je izbor druge vrste pleksiglasa, uz doplatu. Standardna varijanta je perforirani mat pleksiglas (neprozirni, gladak sa unutrašnje strane), a uz doplatu možete dobiti sledece opcije:

 

PROVIDNI PLEKSIGLAS 

 

ZATAMNJENI BRAON PLEKSIGLAS

 

"LED" MAT PLEKSIGLAS   

 

 

ZATAMNJENI SIVI PLEKSIGLAS   

 

 

ZATAMNJENI PLAVI PLEKSIGLAS

 

Što se boje ramova tice, prica je ista kao i za staklenu opciju - standardni i najpovoljniji alu-ram je bele boje, a opciono isporucujemo i ram sive-metalik boje u polu-sjaju, tamnije antracit-sive boje u polu-sjaju, skroz crne boje u polu-sjaju, kao i hrom-sjaj alu efekat rama.

 

Dvodelni paravan za izmedu 2 zida, beli alu-ram i "led" mat-pleksiglas Dvodelni paravan za izmedu 2 zida, beli alu-ram i "led" mat-pleksiglas

 

Paravan sa belim alu-ramom i standardnim mat-pleksiglasom

 

Tuš kabina sa belim alu-ramom i providnim pleksiglasom

 

 

Dvodelni paravan za izmedu 2 zida, hrom-sjaj alu-ram i "led" mat-pleksiglas

 

Kada radimo sa ispunom od pleksiglasa, moguce je raditi i polukružne (lucne) kabine! Kabinu možemo napraviti po vašem šablonu, odnosno iscrtanom luku ili je možemo prilagoditi luku današnjeg standarda takvih tuš kada (radijus 550). Naravno, standardna boja alu-ramova je bela, po želji mogu da se urade i sve druge gore-pomenute boje ramova....

Na kraju, za uske otvore izmedu dva zida, možemo ponuditi i trodelno otvaranje paravana, dal on bio nezavisan paravan (izmedu 2 zida) ili u kombinaciji sa fiksnim delom koji zajedno pod uglom od 90 stepeni formira tuš kabinu. Ovakav mehanizam otvaranja je koristan u slucaju malih dimenzija, jer omogucava najveci moguci prolaz kroz klizna vrata. Opcije pleksiglas ispune važe kao i za gore-pomenute varijante, dok su opcije boja ramova za ovaj sistem bela sjaj, siva metalik polu-sjaj i crna polu-sjaj! Rokovi izrade za sve pleksiglas varijante je 7-10 dana.

Za sve detalje i kalkulisanje okvirne cene vašeg projekta, pozovite nas na 011/3510-306 ili nam pošaljite mail na vladimir.kosic@interprom.rs.

 

Garancija na proizvode je 24 meseca.

 

Lucna (polukružna) tuš kabina sa antracit-sivim ramom, standardni mat-pleksiglas

 

Trodelni paravan za izmedu 2 zida, beli alu-ram i standardni mat-pleksiglas

 

Trodelni paravan za izmedu 2 zida, beli alu-ram i standardni mat-pleksiglas

Polukružna (lucna) tuš kabina, hrom-sjaj alu-ram i standardni mat-pleksiglas

 

 

Trostrana tuš kabina, hrom-sjaj alu-ram i providni pleksigas

 

Tuš kabina sa hrom-sjaj alu-ramom i standardnim mat-pleksiglasom

 

Tuš kabina sa belim alu-ramom i providnim pleksiglasom

 

 

Kompaktna tuš kabina, hrom-sjaj alu-ram i standardna mat-pleksiglas ispuna.

 

------------------------------------------------------------------------------