Uslovi internet prodaje!

Molimo vas da odvojite minut-dva vašeg vremena i pogledate osnovne uslove korišćenja sajta firme Interprom. Hvala!

  1. Svi artikli predstavljeni na sajtu www.interprom.rs su deo online prodavnice i kao takvi se mogu naručiti/kupiti preko interneta.
  2. Kako biste kupili neki od artikala sa našeg sajta, neophodni su nam neki od vaših osnovnih podataka (adresa, telefon, e-mail). Firma Interprom se obavezuje da će dobijene podatke koristiti isključivo u svrhe pružanja usluga svojim kupcima.
  3. Artikli koji su postavljeni na sajtu su velikom većinom dostupni, tj. nalaze se na našem lageru. Ipak je preporučljivo da sačekate da vas ovlašćeno lice kontaktira pre vaše uplate ili da vi nas kontaktirate o raspoloživosti proizvoda.
  4. Plaćanje se vrši ili pouzećem (pri isporuci robe), ili putem predračuna, koji vam automatski šaljemo na vaš e-mail. Ako vam odgovara neki drugi način plaćanja, posetite naš prodajni salon. (Kontakt)
  5. Rok plaćanja nakon poslatog predračuna je 3 dana, ukoliko plaćate na taj način.
  6. Nakon izvršene narudžbine, kontaktiraće vas ovlašćeno lice firme Interprom radi daljeg dogovora oko isporuke robe. Roba se isporučuje na dva načina: kurirskom službom BEX Express na teritoriji Srbije (cenovnik usluga pri dnu ove stranice) ili besplatno (za račune veće od 20.000 din) našim vozilom, na teritoriji Beograda.
  7. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u dogovorenom roku. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je u obavezi da blagovremeno obavesti kupca.
  8. Isporuka se vrši do kućne ili dogovorene adrese, po postojećim uslovima. (O nama) Istovar robe nije uračunat u cenu!
  9. Kupac ima pravo na reklamaciju kupljene robe u slučaju da je roba fabrički neispravna ili oštećena prilikom transporta. Reklamacije na oštećenja robe se neće priznavati nakon izvršene isporuke, odnosno provere isporučene robe na licu mesta!
  10. Zamena isporučene robe je moguća 15 dana nakon isporuke SAMO u slučaju osnovane reklamacije.

Artikle sa našeg sajta po mogućstvu šaljemo kurirskom službom BEX Express. Isporuka je moguća na čitavoj teritoriji Srbije, po jedinstvenom cenovniku prikazanom na dnu ove stranice. Napominjemo da troškovi isporuke zavise od mase poručene robe (u kg), na šta treba obratiti pažnju prilikom poručivanja. Poručena roba, ukoliko je ima na stanju, biće isporučena na Vašu adresu u roku od 1-3 dana nakon vaše porudžbine. Moguće je plaćanje pouzećem, direktno kuriru, gotovinom.

 

VAŽNE NAPOMENE: 

ROBA VEĆIH GABARITA (LAJSNE, VEĆE KADE ILI TUŠ KABINE I TOME SL.) SE NE MOGU SLATI KURIRSKOM SLUŽBOM!

KURIRSKIM SLUŽBAMA NE ŠALJEMO LOMLJIVU VRSTU ROBE, USLED VRLO ČESTIH SLUČAJEVA OŠTEĆENJA I LOMOVA U TRANSPORTU!

KERAMIČKE I GRANITNE PLOČICE SE NE ŠALJU KURIRSKOM SLUŽBOM!

 

POPUST

Iskazane cene transporta su po kg u dinarima, sa uračunatim PDV-om:

0.0 – 0.5 kg - 300 din;
0.5 – 1 kg - 350 din;

1 – 2 kg - 420 din;
2 – 5 kg - 530 din;
5 – 10 kg - 700 din;
10 – 15 kg - 900 din;
15 – 20 kg - 1000 din;
20 – 30 kg - 1150 din:
30 – 50 kg - 1550 din;
50 – 70 kg - 2000 din:
70 – 100 kg - 2600 din.

Svaki sledeći kg se naplaćuje 20 din (PDV uračunat).
Otkupnina za plaćanje pouzećem je dodatni trošak od 1% od ukupnog iznosa otkupnine, a najmanje 80 din.