Firma Interprom je osnovana 1990. godine i od tada posluje u oblasti završnog, finog građevinarstva. Našim kupcima nudimo boje i lakove renomiranih domaćih i stranih proizvođača, dok drugi deo ponude čini široka lepeza proizvoda namenjenih opremanju kupatila. Odlikuje nas izuzetno velika ponuda keramičkih i granitnih pločica, za unutrašnje ili spoljašnje oblaganje. Veoma bitan deo naše ponude čini izrada tuš kabina i paravana po meri, a sa druge strane - posebno smo ponosni na naš asortiman i dugogodišnji plasman grčkih boja i lakova VITEX

 

Među prvima (sredinom 2012. godine) smo pokrenuli internet sajt na adresi https://www.interprom.rs/, koji je trenutno jedna od najobimnijih i najažurnijih internet-prodavnica u našoj branši! Kupac na našem sajtu može u svakom trenutku da pretražuje aktuelne proizvode, sa aktuelnim fotografijama i cenama, može se detaljno o istim informisati i da ih direktno kupi/naruči putem online-prodavnice.  

Proizvode iz naše ponude možete platiti na više načina. Pored gotovine koja omogućava i popuste na većinu artikala, moguće je plaćanje na rate čekovima građana. Primamo i sve vrste platnih i kreditnih kartica banaka, a posebne uslove nudimo za kupce koji poseduju kreditnu karticu Banca Intesa. Sa ovom karticom moguće je plaćanje i na 6 jednakih, mesečnih rata, bez kamate! Takođe, na taj način je moguće plaćanje čak i na 12 mesečnih rata, u kom slučaju se NE obračunavaju akcijski popusti. Sve ove pogodnosti možete ostvariti u našem prodajnom salonu u Beogradu, u ulici Pere Velimirovića 32. (KONTAKT)

Radno vreme salona je od 08h do 20h radnim danima, a subotom od 08h do 16h.

 

Našim kupcima smo obezbedili i besplatan prevoz robe na teritoriji Beograda (uz obaveznu organizaciju istovara robe od strane kupca), za sve račune iznad 25.000 dinara. Po dogovoru i po mogućstvu, moguće je organizovati dostavu na teritoriji čitave Srbije. Poslujemo aktivno sa kurirskom službom BEX Express.

Želimo Vam ugodno vreme provedeno na našem sajtu!

 

 2

 

 2

 

 

 

 2