Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine, kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

200x100 ZAFIRA hidromasažna

ŠIFRA PROIZVODA
1053
128.600,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Elipsasta kada od belog akrila visokog sjaja, sa hidromasažnom funkcijom, dimenzija 200x100 cm.
  • Proizvođač: "Zomar Coop", Srbija.
  • Cena se odnosi na ceo komplet (kada, obloge, motor, konstrukcija).
  • Tri opcije izrade: samo hidro-masaža (6 mlaznica sa strane), HM plus aero-masaža (dodatnih 12 mikro-mlaznica na podu kade) ili HM+AM+mikro-mlaznice (dodatnih 6 mikro-mlaznica na naslonu kade).
  • Izaberite po želji dodatke u OPCIJAMA iznad!
  • Jednostavno postavljanje bez uziđivanja.
  • Rok isporuke: 7-10 radnih dana.

zomar

ZOMAR COOP doo je domaće, privatno preduzeće osnovano 1994.g  i jedno je od vodećih na tržištu u dizajniranju, proizvodnji i prodaji akrilnih kada. Svi proizvodi se izrađuju prema evropskim standardima od najkvalitetnijeg livenog sanitarnog akrila evropskog porekla. Garancija na akrilne kade i obloge je 5 godina.

U pitanju su kade različitih modela i dimenzija (od 70x70 cm do 200x120,5 cm), što omogućava ugradnju u kupatila različitih veličina. Time je praktično moguće izaći u susret skoro svakom zahtevu kupca po tom pitanju.

Na svaki model kade može biti ugrađen i hidromasažni ili hidroaero masažni sistem. Ovi sistemi se uvoze iz Italije i Danske i garancija na njih je godinu dana. Takođe, po želji kupca, na kadu mogu biti ugrađeni: slavina, svetlo, hromoterapija, nasloni za glavu, ručice...

Čišćenje i održavanje

Cistite samo tekucim sredstvima, uz upotrebu meke krpe. Ne smeju se upotrebljavati sredstva za cišcenje u prahu ili tecnosti koje sadrže sitna zrna abrazivnih sredstava. Ako dode do taloženja kamenca, odstranjuje se sircetom. Ukoliko dode do gubitka sjaja može se jednostavno vratiti poliranjem blagim sredstvima za poliranje pomocu meke krpe. Kade izradene od poliestera ne menjaju oblik i površina se ne oštecuje pod uticajem vruce vode. Otpornost elemenata izradenih od poliestera na pojedine hemikalije koje se koriste u domacinstvu: 6% sircetna kiselina, 10% limunska kiselina, 30% etilalkohola, benzin, terpentin, 5% soda za pranje, natrijum hlorid (koncentrovani rastvor), sredstva za beljenje.

Hemikalije koje ostecuju povrsinu kadenitro lak, univerzalna lepila, koncentrovani vodonik super oksid, koncentrisane kiseline, jaki rastvori na bazi fenola, kao i jaki rastvori: aceton, eter, metanol, hloroform, fenol.


DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Srbija
Materijal Akrilna plastika
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:200x100 ZAFIRA hidromasažna