Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine, kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

ACRYLAN Vitex boja za fasade 3 lit

ŠIFRA PROIZVODA
1918
2.840,00 din.
-
+
Osnovne informacije

OPŠTE KARAKTERISTIKE
Izvanredna čista akrilna emulzivna boja za spoljašnje zidove. Izuzetne je beline, poseduje odličnu moć pokrivanja nedostataka površine na koju se nanosi, a takođe je izvanredno otporna na često pranje i nepovoljne vremenske uslove. Izuzetno dobro vrši poravnjanje površine na koju se nanosi, stvarajući glatke ravne površine čije je svojstvo visok nivo propustljivosti isparenja. Acrylan se može nanositi na stare i nove površine koje su pripremljene na odgovarajući način, kao na primer na površine od maltera, betona, drveta,gipsanih ploča i slično. Ne sadrži amonijak.

PRIPREMA RADNE POVRŠINE
Površine na koje se nanosi treba da budu čiste, suve i glatke, očišćene od prašine, masnoća i ostataka ranije nanetih boja. Koristite Vitex-ov Akrilni građevinski git za popunjavanje eventualnih pukotina ili udubljenja. Na nove površine od maltera, betona, cementa,malternih podloga, gipsanih ploča, ili pak na površine na koje je ranije bila naneta vodena ili temperna boja (kreč ili plafonsko belilo), treba naneti prvi sloj sa ACRYLAN UNCO (silikonski akrilni prajmer na bazi vode) ili DUROVIT (providni prajmer na bazi rastvarača). Na površine isprljane dimom, grafitima, kafom i drugim mrljama, prvo treba naneti prajmer BLANCO (prajmer na bazi vode).

NIJANSE
Ovaj se proizvod distribuira kao bela I providna baza te se može koristiti za pripremanje neograničenog broja nijansi pomoću Vitex-ovog Sistema za pravljenje nijansi Colorfull.

Predlozi kombinacija boja za eksterijer:

combo

combo

combo

combo

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Grčka
Tip premaza Fasadna boja
Pokrivna moć (po lit.) 15-17 m2
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:ACRYLAN Vitex boja za fasade 3 lit