POPUST

Boja VITEX CLASSIC 3 lit

ŠIFRA PROIZVODA
1909
2.300,00 din.
-
+
Osnovne informacije
 • Bela, visoko-kvalitetna vodoperiva boja za zidove, puna disperzija
 • Proizvođač: "VITEX", Grčka.
 • Potrošnja: 9-10 m2 po jednom litru, u dva sloja.
 • Pakovanje od 3 lit.
 • Mogućnost miksovanja u preko 2000 nijansi! (kontaktirajte našu maloprodaju); informativno pogledajte SVE nijanse na sajtu proizvođača VITEX.

- NAPOMENA: Za miksovanje su dostupni sledeći katalozi boja: The ColorFull Collection, NCS, Living i RAL !!

PRIMERE KOMBINOVANJA NIJANSI MOŽETE VIDETI NA SLEDEĆOJ STRANICI.
AKO ŽELITE DA VIDITE PREDLOGE NIJANSI ZA RAZLIČITE PROSTORIJE U ENTERIJERU, KLIKNITE OVDE.

  OPŠTE KARAKTERISTIKE
  Vinil emulziona boja visokog kvaliteta za enterijere, na bazi PVA-VEOVA kopolimera. Odlično prikriva nedostatke površine na koju se nanosi i izvanredno je otporna na često pranje I atmosferske uslove. Odlikuje se sposobnošću da izravnjava površine na koje se nanosi dajući glatku i ravnu površinu. Vitex-ova emulzivna boja se može koristiti na svim adekvatno pripremljenim površinama bez obzira na vrstu materijala. Praktično je bez mirisa tokom upotrebe s obzirom da ne sadrži amonijak.

  PRIPREMA RADNE POVRŠINE
  Površine treba da budu čiste, suve i glatke, bez prašine ili ostataka i ljuspi stare boje. Pomoću Vitex-ovog Akrilnog Kita treba popuniti sve pukotine i udubljenja. Na nove površine od maltera, betona, cementa, štuka, malterne podloge, gipsanih ploča i slično treba naneti VITEX-ov 100% Akrilni Prajmer (prajmer na bazi vode) koji je razređen do 400% , ili DUROVIT (prajmer na bazi rastvarača) koji je razređen do 100% Vitex-ovim Razređivačem za četke T-300. Površine na koje su prethodno bile nanete vodene boje ili tempere (kreč ili plafonsko belilo), prvo treba prajmirati VITOSIN-om ili DUROVIT-om. Površine uprljane dimom, grafitima, kafom i drugim sličnim mrljama treba prvo prajmovati sa BLANCO PODSLOJ NA BAZI VODE .

  NIJANSE
  Vitex Classic Emulziona Boja se može koristiti za pripremu neograničenog broja nijansi pomoću Vitex-ovog Sistema za pravljenje nijansi Colorfull.

  Predlozi kombinacija za enterijer:

  combo

  combo

  combo

  combo

  combo

  combo

  combo

  DODATNE INFORMACIJE
  Zemlja porekla Grčka
  Pokrivna moć (po lit.) do 10 m2 po lit. (u 2 sloja)
  Write Your Own Review
  Opisujete proizvod:Boja VITEX CLASSIC 3 lit