Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine, kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

Boja VITEX FIRE RESISTANT 3 lit

ŠIFRA PROIZVODA
117
0,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • POZOVITE NAŠU MALOPRODAJU ZA AKTUELNU CENU PROIZVODA!
  • Bela, visoko-kvalitetna boja za zidove, stvara sloj otporan na vatru
  • Mogućnost zadržavanja vatre do 240 min. (u zavisnosti od debljine sloja i broja slojeva)
  • Potrošnja: do 2 kg/m2 (za maksimalnu zaštitu od 240 min.)
  • Pakovanje od 3 lit.

OPŠTE KARAKTERISTIKE
VITEX vatrostalna emulzivna boja predstavlja belu emulzivnu boju rastvorljivu u vodi koji se koristi za zaštitu zidova i površina od cementa u slučaju manifestovanja požara. U uslovima požara se masa farbe uvećava čime pruža zaštitu površinama na koje je naneta. Tokom trajanja požara ovaj materijal zadržava svojstva integralnosti i termoizolacije i to za vreme dužeg perioda koji zavisi od debljine filma nanete boje.

PRIPREMA RADNE POVRŠINE
Proizvod poseduje sertifikat LGAI Technological Center S.A. u skladu sa standardom UNE EN 13501-2:2004, kao i saglasnost koju je izdala Vatrogasna služba Grčke. Imajući u vidu tehničke parametre sistema pod zaštitom i podatke sadržane u standardima UNE EN 31364-1, UNE EN 1363-1 i UNE 13501-2, ovaj je proizvod klasifikovan kao EI 240, tojest boja koja štiti površinu na koju je naneta od vatre i toplote tokom perioda od 240 minuta (4 časa) ukoliko se koristi u količinama od 2 kg/m2 (oko 1000 mikrona).

NIJANSE
Distribuira se u beloj boji.

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Grčka
Tip premaza Zaštitni premaz
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:Boja VITEX FIRE RESISTANT 3 lit