POPUST

Boja VITEX METALLICO 500 Pandora 700ml

ŠIFRA PROIZVODA
114
1.990,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Visoko-kvalitetna vodoperiva boja za zidove sa metalik-efektom, na vodenoj bazi.
  • Potrošnja: 8-10 m2 sa pakovanjem od 0,7 lit, u jednom sloju.
  • Pakovanje: 0,7 lit.
  • Nijansa: 500 Pandora (silver-metalik). Dostupna u još 32 nijanse prikazanih u OPISU proizvoda (kontaktirajte našu maloprodaju za cenu ostalih nijansi).

OPŠTE KARAKTERISTIKE
Vitex Metallico je boja na vodenoj bazi, na bazi specifičnih akrilnih smola i metalnih pigmenata.Posebno je dizajnirana za dobijanje impresivnih metalik efekata na svakoj vrsti površine. Može se koristiti na zidovima, stubovima, plafonu, pločama od gipsa, kao i na drvetu, plastici ili metalu i to po adekvatno obavljenoj pripremi kao dekorativna inovacija. Jedinstveni estetski rezultat ne predstavlja jedinu karakteristiku VITEX METALLICO – s obzirom na sposobnost da reflektuje infracrveno zračenje (IR), za ovakve objekte obezbeđuje toplotnu izolaciju. Tako zidovi ofarbani pomoću VITEX METALLICO doprinose održavanju stalne temperature u datom prostoru i imaju ulogu prirodnog klima-uređaja. Praktično je bez mirisa kod upotrebe s obzirom da ne sadrži amonijak, a ni druge štetne supstance kao što su aromatični ugljovodonici, slobodni formaldehid, teški metali ili alkil-fenol-etoksilati.

PRIPREMA RADNE POVRŠINE
Radna površina mora biti čista, suva i glatka, bez prašine, masnoća i ljuspica ranije boje. Nanesite Vitex Akrilni git kako bi popunili sve pukotine i otvore. Na nove površine od maltera, betona, cementa, gipsanog maltera, gipsanih ploča, cementnih ploča i slično, prvo treba naneti ACRYLAN UNCO (mikronizovan akrilni silikonski prajmer na bazi vode), Vitex 100% AKRILNI PRAJMER (na bazi vode), ili DUROVIT (bezbojni prajmer na bazi rastvarača). Površine na koje su ranije bile nanete vodene boje ili tempere (kreč ili plafonsko belilo), prvo treba prajmirati pomoću proizvoda DUROVIT ili VITOSIN.Površine od drveta, PVC-a, aluminijuma i galvanizovanog čelika prvo treba namazati bilo VELATUROM na bazi vode ili Prajmerom za metalne površine. Na metalne površine treba naneti prajmer za zaštitu od rđe (Vitex-ov prajmer za zaštitu od rđe ili Prajmer od crvenog olova).

NIJANSE
Vitex Metallico se može upotrebljavati u 3 nijanse: 500 Pandora (srebrna), 520 Helios (zlatna) i 530 Selene (bronzana). 500 Pandora se može koristiti kao osnovna boja za pripremu 30 odabranih nijansi (Vitex Metallico spektar boja) pomoću Sistema za mešanje boja Colorfull kompanije Vitex.

Dostupne nijanse:

metalico

metalico

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Grčka
Tip premaza Puna disperzija
Pokrivna moć (po lit.) do 10 m2 po lit.
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:Boja VITEX METALLICO 500 Pandora 700ml