Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine,

kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

Fasadil grund akrilna podloga ILGRAD 2 kg

ŠIFRA PROIZVODA
5345
540,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Visoko-kvalitetna struktirna podloga/grund za fasade, sa granulatom.
  • NAMENA

    Strukturna akrilna podloga namenjena za impregnaciju površina pre nanošenja akrilnih maltera.

  • PRIPREMA PODLOGE

    Površina na koju se nanosi Fasadil Grund mora biti čvrsta, ravna i suva, očišćena od prašine.

  • UPUTSTVO ZA RAD

    Sadržaj kante dobro promešati da se masa izjednači. Podlogu nanositi četkom ili valjkom, a tokom rada masu češće mešati da ne bi došlo do taloženja sadržaja. Fasadil Akril nanositi nakon 24 sata.
    Upozorenje! Radovi moraju da se izvode na temperaturi vazduha, podloge i materijala od +5 do +25 C.
    Izbegavati rad po kišovitom vremenu i rad pri direktnom uticaju sunca ili jakog vetra zbog brzog sušenja.

  • ROK TRAJANJA
    12 meseci od datuma proizvodnje. Čuvati u originalnoj, zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, zaštićeno od jakog sunca i mraza.

  • TEHNIČKI PODACI

    Potrošnja: 0,2 – 0,5 kg/m

  • PAKOVANJE
    Plastične kante od 2 kg.

TEHNIČKI LIST PROIZVODA

ILGRAD logo

Velike, renomirane firme u okviru građevinske delatnosti se, pored samog kvaliteta proizvoda, na tržište najčešće probijaju i kroz (skupe) marketinše aktivnosti. Taj veliki trošak oglašavanja naravno bude uračunat u delu cene samog proizvoda, čineći ga tako skupljim što se posebno ume osetiti na malim tržištima poput našeg. Stoga je najbolje pronaći firmu koja svoju distribuciju bazira isključivo na kvalitetu svojih proizvoda, čineći ga vrlo dostupnim za naše kupce, zar ne?

Preduzeće „ILGRAD“ postoji od kraja 1995. godine.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja praškastih materijala za završne radove u građevinarstvu – fasadnih maltera, lepkova i tome slično. Od samog početka rada vlasnici preduzeća su, zajedno sa svim zaposlenima, stremili ka istom cilju: da ime „ILGRAD“ postane sinonim kvaliteta robe i korektnosti u poslovanju. Taj cilj je, smelo tvrdimo, ostvaren imajući u vidu da sa mnogim poslovnim partnerima radimo dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo i korist.

Svoj poslovni uspeh i dalji razvoj zasnivamo na isporuci proizvoda usaglašenim sa zahtevima korisnika i zahtevima propisa i standarda. Vizija „ILGRAD“ d.o.o. su proizvodi prepoznatljivi po svom kvalitetu i konkurentni na domaćem i inostranom tržištu.

Procesi u okviru sistema menadžmenta kvalitetom su usaglašeni sa zahtevima standarda ISO 9001:2008. Aktuelan sertifikat ISO 9001 za firmu ILGRAD možete pronaći klikom na ovaj link.

Materijali firme ILGRAD su odavno prepoznati kao veoma kvalitetni, te ne treba da začudi da su korišćeni na velikom broju domaćih i stranih projekata. Izdvajamo samo neke od njih:

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Srbija
Tip premaza Podloga
Pokrivna moć (po lit.) 0.3 - 0.5 kg/m²
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:Fasadil grund akrilna podloga ILGRAD 2 kg