Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine,

kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

GRANIKOT SILICONE fasadni malter 25 kg

ŠIFRA PROIZVODA
155
5.200,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Dekorativni fasadni malter u beloj boji, na silikoskoj bazi. Izuzetno otporan na vremenske prilike, odbija vodu od površine.
  • Dostupne varijante (izabrati u opcijama): Zaglađena struktura ("bobice") granulacije od 1.0 i 1.5 mm ili zaribana struktura ("crvići") od 1.5, 2.0 ili 2.5 mm. (vidi sliku)
  • Pokrivna moć: 1,7 - 3,2 kg po m2, u jednom sloju, u zavisnosti od odabrane strukture.
  • Pakovanje: 25 kg.
  • Mogućnost miksovanja u preko 2000 nijansi (kontaktirajte našu maloprodaju)!

OPŠTE KARAKTERISTIKE
GRANIKOT SILICONE predstavlja silikonski akrilni završni malter vrhunskog kvaliteta sa hidrofobnim kapilarnim efektom. Izuzetno je otporan na vremenske prilike i odlikuje se izvanrednom vodootpornošću, uz visok stepen propustljivosti vodene pare. S obzirom na navedeno, ovim proizvodom se sprečava razvoj mikroba i obezbeđuje zaštita od ultraljubičastog (UV) zračenja, kao i toplotne i oksidativne degeneracije. Odlično prianja, odlikuje se dugotrajnošću i fleksibilnošću. Koristi se za zaštitu i dekorisanje površina u eksterijeru i enterijeru (od maltera, betona, fasadnih termoizolacionih sistema), pogotovu u područjima sa visokom vlažnošću vazduha i zagađenom životnom sredinom.

PRIPREMA RADNE POVRŠINE
Radne površine treba da budu čiste, suve, bez prašine, masnoća i ostataka ranije nanetih boja. Koristite VITEX-ov Akrilni Građevinski Git ili Visto za popunjavanje eventualnih pukotina ili udubljenja. Na nove površine od maltera, betona, cementa, malternih podloga, gipsanih ploča, ili pak na površine na koje je prethodno bila naneta vodena ili temperna boja (kreč ili plafonsko belilo), treba naneti GRANIKOT PODLOGU na bazi vode.

NIJANSE
Distribuira se u beloj. Osnovna boja za miksovanje GRANIKOT (bela i transparentna) se može koristiti za pripremanje neograničenog broja nijansi pomoću Vitex Colorfull Sistema.

combo

combo

combo

combo

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Grčka
Pokrivna moć (po lit.) 1,7 - 3,2 kg/m2
Tip premaza Fasadni malter
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:GRANIKOT SILICONE fasadni malter 25 kg