Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine,

kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

Boja VITEX za kuhinje i kupatila 3 lit

ŠIFRA PROIZVODA
1915
2.730,00 din.
-
+
Osnovne informacije
 • Bela vodoperiva boja za zidove sa antifungicidnim dejstvom, puna disperzija
 • Sprečava ponovno pojavljivanje buđi i plesni na zidovima, pogodna za zidove u kupatilima i kuhinjama.
 • Potrošnja: 9-10 m2 po jednom litru, u dva sloja.
 • Pakovanje od 3 lit.
 • Mogućnost miksovanja nijansi (kontaktirajte našu maloprodaju); informativno pogledajte SVE dostupne ton karte na sledećim linkovima:
 • VITEX Global

  VITEX ColorFull

  NCS karta boja

  RAL karta boja  PRIMERE KOMBINOVANJA NIJANSI MOŽETE VIDETI NA SLEDEĆOJ STRANICI.


  AKO ŽELITE DA VIDITE PREDLOGE NIJANSI ZA RAZLIČITE PROSTORIJE U ENTERIJERU, KLIKNITE OVDE.

OPŠTE KARAKTERISTIKE
Vinil emulziona boja prvoklasnog kvaliteta za upotrebu u enterijeru, na bazi PVA-VEOVA kopolimernih smola. S obzirom na izvanredno fungicidno delovanje, može se koristiti na svim tipovima površina prekrivenim buđi, ili onima na kojima postoji verovatnoća za pojavu buđi.Odlično pokriva nedostatke površine na koju se nanosi, izvanredno je efikasna i otporna na često pranje i vremenske prilike. Efikasno izravnjava površine na koje se nanosi dajući gladak I ravan finalni sloj. Emulziona boja Antibacterial Vitex-a se može nanositi na adekvatno pripremljenim površinama, bez obzira na vrstu materijala. Praktično je bez mirisa kod upotrebe s obzirom da ne sadrži amonijak.

PRIPREMA RADNE POVRŠINE
Radna površina mora biti čista, suva i glatka, bez prašine, masnoća i ljuspica ranije boje.Nanesite Vitex akrilni kit kako bi popunili sve pukotine i otvore. Na nove površine od maltera, betona, cementa, gipsanog maltera, gipsanih ploča, cementnih ploča i slično, prvo treba naneti Vitex-ov 100% akrilni prajmer (prajmer na bazi vode) koji je do 400% rastvoren u vodi, Durovit (bezbojni prajmer na bazi rastvarača) koji je do 100% rastvoren u Rastvaraču za četke T-300 ili u Acrylan Unco (mikronizovan akrilni silikonski prajmer na bazi vode), razređenim 50-100% sa vodom. Površine na koje su ranije bile nanete vodene boje ili tempere (kreč ili plafonsko belilo), prvo treba prajmirati pomoću proizvoda Vitosin ili Durovit. Površine isprljanje dimom, grafitima, kafom ili na drugi način, prvo treba prajmirati pomoću proizvoda Blanco (prajmer na bazi vode). Ubuđale površine prvo treba oprati vodom u koju je dodat deterdžent sa sadržajem 1-2% natrijum-hipohlorita.

NIJANSE
Boja Antibacterial Vitex-a (baza bela) se može koristiti za pripremu širokog spektra nijansi pomoću Sistema za mešanje boja Colorfull kompanije Vitex.

Predlozi kombinacija za enterijer:

combo

combo

combo

combo

combo

combo

combo

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Grčka
Tip premaza Puna disperzija
Pokrivna moć (po lit.) do 10 m2 po lit. (u 2 sloja)
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:Boja VITEX za kuhinje i kupatila 3 lit