Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine, kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

Kolpa kada 150x70 TAMIA

ŠIFRA PROIZVODA
3025
Special Price 22.990,00 din. Redovna cena 25.900,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Kada od belog akrila (5 mm) visokog sjaja, dimenzija 150x70 cm.
  • Proizvođač: "KOLPA SAN", Slovenija.
  • Cena se odnosi samo na kadu (akril), dodatni delovi se biraju/prodaju odvojeno.
  • U kombinaciji sa čeličnom konstrukcijom i oblogama, moguće jednostavno postavljanje bez uziđivanja.
  • Rok isporuke: 7 radnih dana.

Kolpa dd iz Metlike (Slovenija) slavi 35 godina svog postojanja. U međuvremenu pređen je put , koji je pokrenut u firmi Novoles koja je poslovala na tržištu bivše Jugoslavije. Već u ovom trenutku se razvijaju proizvodi namenjeni tržištima zapadne Evrope. Strategija izvozne orijentacije su se pokazala kao dobra odluka, jer Kolpa prodaje preko 85 odsto svojih proizvoda na zahtevnim evropskim tržištima. Prisutni u više od 37 zemalja, uključujući i SAD.

Kolpa je jedan od vodećih proizvođača opreme za kupatila u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Od svog osnivanja 1978. godine, izgrađena je solidna reputacija zasnovana na znanju i iskustvu, i tako je stvoreno poverenje u sebe i svoje proizvode. Proizvodi za kupatila KOLPA SAN opreme i programskih KERROCK kompozitnih materijala su vrhunskog kvaliteta i imaju izuzetne tehničke kvalitete. 

Vizija kompanije je ostati vodeći proizvođač opreme za kupatila na slovenačkom tržištu, ex-YU državama i zemljama jugoistočne Evrope . Sa svojim brendom KOLPA SAN želi da bude vidljiva i prisutna u svim tržištima EU , Amerike i Rusije . U budućnosti, uveliko se planira razvoj novih proizvoda.


752940
DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Slovenija
Materijal Akrilna plastika
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:Kolpa kada 150x70 TAMIA