POPUST

Kulir COLORPLAST 25 kg

ŠIFRA PROIZVODA
2290
4.390,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Akrilni malter od višebojnog mermernog zrna, namenjen trajnoj zaštiti fasadnih i ostalih površina.
  • Proizvođač: "MAXIMA", Lučani, Srbija.
  • Granulacija zrna (veličina zrna): 2,0 mm.
  • Potrošnja: u granicama od 4,5 do 5,0 kg/m2.
  • Pakovanja: kante 25 kg.
  • Mogućnost izbora velikog broja boja mermernog zrna (izaberite u opcijama ispod).

COLORPLAST®

Akrilni mermerni mozaik

Osobine i namena:

Colorplast je gotov dekorativni mozaik na bazi akrilata i mermernog zrna granulacije 2mm. Dobro prijanja za podlogu, ima dobru paropropusnost i otporan je na atmosferilije i uv zračenje. Namenjen je zaštiti i dekoraciji spoljnih i unutrašnjih zidnih površina. Proizvodi se po ton karti colorplast-a u 24 nijanse.

Način rada:

Podloga na koju se nanosi colorplast mora biti suva, ravna, tvrda i čista. Površine grundirati maxikril hidrosol podlogom. Kod svetlih nijansi premazati rologrund-om, po uputstvu proizvođača, čime se izbegavaju pojave senki. Colorplast pre nanošenja mešati do pojave pene i kao takav spreman je za upotrebu. Nanosi se ručno, nerđajućom čeličnom gletaricom u debljini oko 3mm. Čeličnom gletaricom otkloniti višak materijala i zagladiti, pri čemu treba paziti da među zrncima ne ostane praznina. Sveže nanete površine u normalnim uslovima zaštititi od atmosferskih uticaja najmanje 24 sata. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom.
Radna temperatura:

Optimalna radna temperatura je od +10°c do +30°c, a ne sme se raditi ispod +5°c, kao i po kiši, magli, jakom suncu i vetru.

Potrošnja:

Debljina 2mm
Prosečno 4,5kg/m2

Rok upotrebe:

12 meseci u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži pri temperaturi od +5°c do +25°c, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti.

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Srbija
Tip premaza Fasadni malter
Pokrivna moć (po lit.) 4,5-5,0 kg/m2
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:Kulir COLORPLAST 25 kg