Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine, kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

Ogledalo STELLA 75 cm

ŠIFRA PROIZVODA
4834
Special Price 7.457,50 din. Redovna cena 7.850,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Ogledalo za kupatila otporno na vlagu, urađeno na pozadini od medijapana sa poliuretanskim završnim lakom visokog sjaja.
  • Proizvođač: "IBERIA", Srbija.
  • Zidna montaža, konzolni (viseći) model.
  • OPCIONO - LED lampa za montažu iznad ogledala (izabrati u opcijama)
  • OPCIONO izbor boja ormarića iz dostupne karte! Rok izrade: do 15 dana. Kontaktirajte našu maloprodaju za poručivanje!

iberia

Бренд купатилског намештаја NAMEŠTAJ IBERIA је настао као одговор на потребе потрошача за ормарићима који се уклапају уз керамичке плочице CERAMICA IBERIA, дизајниране од стране КЕРАМИКЕ ЈОВАНОВИЋ, које су својим квалитетом и дизајном освојиле домаће тржиште и тржишта земаља у региону. Намештај је дизајниран у складу са савременим стандардима у опремању купатила. Израђује се од најквалитетнијих плочастих материјала, линија CL од оплемењене иверице, а програм LUX од медијапана високог квалитета. Сви ормарићи се третирају полиуретанским подлогама високог сјаја италијанског произвођача ICRO, а по жељи купаца, и у мат варијантама. Велика пажња се поклања бирању нијанси, како би NAMEŠTAJ IBERIA потпуно одговарао плочицама CERAMICA IBERIA. Ормарићи, поред беле, могу бити у Pistacio, Cardinal, Gray и Nero боји, или у другим нијансама. NAMEŠTAJ IBERIA који се по мери купаца израђује у РОВАСУ, предузећу са 15-огодишњим искуством у производњи купатилског намештаја, већ је у првој години присуства на тржишту постао препознатљив по високом квалитету, допадљивом дизајну и веома приступачним ценама.

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Srbija
Materijal Medijapan sa PU lakom
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:Ogledalo STELLA 75 cm