POPUST

PLATINUM MIX uljani emajl 0,75 lit

ŠIFRA PROIZVODA
131
870,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Bela emajl farba za drvo i metal, na uljanoj bazi. Izuzetna pokrivna moć i postojanost na površinama.
  • Dostupne varijante: visoki sjaj, satenski sjaj ili mat.
  • Razređivanje: 5% Vitex T-300 razređivač (ili T-350 razređivač za nanošenje pištoljem)
  • Pokrivna moć: 8-10 m2 po litri, u dva sloja.
  • Pakovanje od 0.713 lit.
  • Cena se odnosi na belu nijansu; mogućnost miksovanja u preko 2000 nijansi! (kontaktirajte našu maloprodaju); informativno pogledajte SVE nijanse na sajtu proizvođača VITEX.

- NAPOMENA: Za miksovanje su dostupni sledeći katalozi boja: The ColorFull Collection, NCS, Living i RAL !!

OPŠTE KARAKTERISTIKE
Visoko kvalitetna emajl osnovna boja koja se koristi za farbanje enterijera i eksterijera. Može se upotrebiti na površinama od drveta kao što su vrata, prozori, kredenci i slično, kao i na metalnim površinama. Platinum poseduje izvanrednu moć prikrivanja nedostataka površine na koju se nanosi, jako je elastična boja, izuzetno je lako sa njom raditi i može da popunjava udubljenja zbog čega predstavlja kompletan finalni sloj. Izuzetno je dugotrajna i jako otporna na pranja.

PRIPREMA RADNE POVRŠINE
Površine treba da budu glatke, čiste i suve, bez masnoća i rđe. Metalne površine treba premazati antikorozivnim prajmerom (Antikorozivni Prajmer, MINIO nova verzija, ili Vitexovim Prajmerom za Metalne Površine). Sjajne metalne površine (od aluminijuma ili galvanizovanog čelika) treba prvo premazati Vitex-ovim Prajmerom za Sjajne Površine. Površine od drveta koje su pripremljene na odgovarajući način (tretirane sredstvom za zaštitu drveta Diaxyl Decor, a zatim izgletovane, popunjene i išmirglane dok nije dobijena čista I glatka površina), treba premazati Vitex-ovom Velaturom. Po završenoj obradi površine treba naneti dva sloja boje Platinum.

NIJANSE
Moguće je dobiti neograničen broj nijansi pomoću Vitex-ovog Sistema za dobijanje nijansi Colorfull. Distribuira se u sjajnoj, polumat i mat varijanti.

Mogućnost toniranja i po RAL karti (za sve nijanse pogledati www.ralcolor.com):

ral

Mogućnost toniranja i po RAL karti (za sve nijanse pogledati www.ralcolor.com).

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Grčka
Pokrivna moć (po lit.) 14-16 m2
Tip premaza Uljani emajl
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:PLATINUM MIX uljani emajl 0,75 lit