Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine, kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

WC daska Duroplast B-COMPACT soft close

ŠIFRA PROIZVODA
2309
3.650,00 din.
-
+
Osnovne informacije
 • Univerzalna WC daska od izdržljive duroplast-plastike, masa 2,55 kg.
 • Proizvođač: "COTEXSA", Srbija.
 • Boja: bela.
 • Soft-close sistem (sporo spuštanje).
 • Take-off sistem (laka demontaža za potrebe čišćenja).
 • Šarke od inoksa, celom dužinom zaštićene duroplastom.
 • GARANCIJA: 36 meseci.

 

WC daska Blitz - Daska "D" oblika, karakterističnog za većinu WC monoblokova. Laka za korištenje, šarka na ovom modelu omogućava da lako očistite površine koje su teško dostupne kod običnih WC dasaka. Hromirane šarke omogućuju kontrolisano i tiho zatvaranje daske i sedišta. Upotrebljeni antibakterijalni agens pomaže održavanju antibakteriološke sredine. Proizvod poseduje doživotnu garanciju nan pucanje i koroziju šarki. Odgovara najvećem broju wc šolji i monoblokova.Visokokvalitetni duroplast materijal osigurava čvrstoću i dugotrajnost upotrebe

Duroplast - funkcionalnost i dizajn

Kvalitet pocinje sa materijalom.Iz tog razloga mi ne pravimo kompromise u vezi sa njim. Onaj koji mi koristimo dobija se mešanjem Urejne smole i celuloze odgovarajuceg kvaliteta. On dozvoljava da se kreira široka paleta proizvoda razlicitih karakteristika, nacina presovanja i boja koji zadovoljavaju i najzahtevnije potrošace. Zahvaljujuci proverenim dobavljacima Duroplast-a, wc sedišta proizvedena u REACTIV-u imaju nekoliko prednosti:

 • sjajnu površinu i nežnost pri dodiru
 • otporna su na ogrebotine
 • postojanost boje ( vremenom ne žute )
 • nisu zapaljiva
 • ne upijaju mirise
 • lako se održavaju

Posebno bi želeli da naglasimo antibakterijska svojstva.Ova funkcionalnost se ostvaruje tako što se antisepticki aditiv dodaje u materijal. Ovaj dodatak, na mikro nivou, formira škriljke koji oštecuju celijsku opnu bakterije i na taj nacin dezinfikuju površinu. Ovo svojstvo je narocito pogodno za javne objekte, medicinske ustanove, hotele i druge objekte gde se zahteva visok nivo higjene.

Soft Close sistem zatvaranja

Specijalnom oleodinamickom kertridžu instaliranom u telo šarke, obruč i daska se zatvaraju sporo, bez intervencija korisnika. Labaratorijska testiranja potvrdila su konstantno fumkcionisanje kertridža posle dužeg perioda, garantovano najmanje 50000 ciklusa. Ovaj podatak potvrdjue da se radi o jako pouzdanom i izdržljivom proizvodu pogodnom za u objektima sa visokom frekfencijom. Soft Close je jednostavan uredaj koji uvećava vrednost kupatila. Navešćemo samo primer male dece koja vole poturati prse oko šolje i daske, ovaj sistem štiti njihove prste. Insatalacija WC daske sa ovakvom šarkom je podjednako jednostavna kao i njeno korištenje.

Neke od prednosti su sledece:

 • potuno bezšumno zatvaranje
 • jednostavna i brza montaža
 • potpuno integrisana u sedište
 • konstantna brzina zatvaranja
 • dugotrajnost - garantovano 50000 ciklusa

Take Off sistem skidanja

Ovaj sistem omogućava da se wc šolja potpuno ocisti bez smetnji koju izaziva sedalo. Pomocu samo jednog dodira sedalo se odvaja od šarki koje su oblikovane tako da uopšte ne otežavaju cišcenje.

Slobodno možemo reci da ovaj mehanizam donosi novi koncept luksuza u Vašem kupatilu. Sama specifikacija korištenih materijala koji su korišteni u izradi, a to je pretežno inox , govori najbolje o kvalitetu i doguvecnosti. Montaža je doslovno isto jednostavna kao i naši proizvodi bez ovg sistema, potpuno jednostava.

Sada čišćenje kupatila postaje uživanje a higjena veca nego ikad pre.

Garancija

Reactiv daje trogodišnju garanciju na toaletna sedišta. Popravićemo ili zameniti istim ili sličnim modelom u slucaju funkcionalnog kvara ili nepravilnosti u materijalu. Ako sedište nije moguce zameniti obavezujemo se da Vam vratimo novac.

Ova garancija postaje punovažna od trenutka kupovine proizvoda u prodavnici. Za ostvarenje prava iz garancije potrebno je uz proizvod dostaviti garantni list overen od strane prodavca.

Mehanizam SoftClose sistema takode podleže dvogodišnjoj garanciji. Ako sistem prestane da funkcioniše u skladu sa proizvodackom specifikacijom u trajanju garancije, besplatno cemo Vam dostaviti novi mehanizam.Sve što trebate uraditi je da mehanizam uklonite u skladu sa uputstvom iz prirucnika i dostavite ga u naš servisni centar.

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Srbija
Materijal Plastika
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:WC daska Duroplast B-COMPACT soft close