Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine, kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

Efekt lak za metal Heavy Metal SILICON 2,5 lit

ŠIFRA PROIZVODA
1943
4.650,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Boja za metal na silikonskoj bazi, sa metalik-efektom. Veoma pogodna za spoljašnje metalne površine (kovano gvožđe, ograde i sl.).
  • Strukturirana mat završna površina, "antika" efekat!
  • Razređivanje: 5% Vitex T-300 razređivač (ili T-350 razređivač za nanošenje pištoljem)
  • Pokrivna moć: 7-9 m2 po litri, u jednom sloju.
  • Pakovanje od 2,5 lit.
  • Mogućnost miksovanja 20 različitih metalik-nijansi; cena se odnosi na osnovnu - srebrnu metalik (Graphite 700). Kontaktirajte našu maloprodaju za cene drugih nijansi i poručivanje!

OPŠTE KARAKTERISTIKE
Silikonska, alkidna, vlaknasta boja na bazi rastvarača, vrhunskog kvaliteta, može se koristiti za metalne površine u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru. Ova verzija sredstva Heavy Metal Silicon sadrži visok procenat granula liskunastog oksida gvožđa, što obojenoj površini daje plišani metalni efekat punoće i baršunasti finalni sloj, dok istovremeno pruža izuzetnu trajnost i otpornost na UV zračenje. Takođe se koristi za bojenje površina od drveta kojima daje poseban dekorativni izgled.

PRIPREMA RADNE POVRŠINE
Površine treba da budu glatke, čiste i suve, bez masnoća i tragova ili ljuspi rđe. Na metalne površine prvo treba naneti antikorozivni prajmer (Vitex-ov Prajmer za Metalne Površine ili Vitex-ov Antikorozivni Prajmer). Posle toga treba naneti dva deblja sloja sredstva Heavy Metal Silicon Effect. S obzirom na visoku koncentraciju liskunastog oksida gvožđa, ovo se sredstvo takođe može direktno stavljati na radnu površinu bez prajmera, i to u slučaju obezbeđenja adekvatne debljine filma od najmanje 100µm.

NIJANSE
Heavy Metal Silicon Effect se može koristiti u Grafitnoj nijansi, kao i za dobijanje 20 odabranih nijansi (Heavy Metal Silicon kartica boja) pomoću Vitex-ovog Sistema za dobijanje nijansi Colorfull.

DOSTUPNE NIJANSE:

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Grčka
Pokrivna moć (po lit.) 7-9 m2
Tip premaza Završni emajl
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:Efekt lak za metal Heavy Metal SILICON 2,5 lit