Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine, kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

Fasada weber.tene akrilna RAJB 25kg

ŠIFRA PROIZVODA
156
3.495,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Akrilni, fasadni malter dekorativnog izgleda, završni sloj fasade. 
  • Proizvođač: "WEBER", Aranđelovac.
  • Zariban tip fasade, struktura "crvića". Pakovanja: kante po 25 kg.
  • Granulacija (veličina zrna)/okvirna potrošnja po m2: 1.0mm / 2.0kg, 1.5mm / 2.5kg, 2.0mm / 3.0kg
  • Mogućnost toniranja velikog broja nijansi, uključujući tu i intenzivne, tamne nijanse (kontaktirajte našu maloprodaju).

weber

weber.tene karboplast je akrilni dekorativni fasadni malter rille (rajb, zaribane) strukture, a weber.tene karboplast full je akrilni dekorativni fasadni malter kratz (full, zrnaste) strukture

weber.tene karboplast i weber.tene karboplast full su malter visoke vodoodbojnosti, prionjivosti i elastičnosti. Karakteriše ih velika mehanička otpornost i neograničena mogućnost toniranja.

OBLAST PRIMENE

weber.tene karboplast i weber.tene karboplast full su završni slojevi za spoljašnju upotrebu, dekoraciju i zaštitu zidova, sa termoizolacionim karakteristikama, moguće ih je koristiti i za unutrašnju upotrebu. Pogodni su za sve vrste maltera i betona. Nije preporučljivo nanositi ih na organske podloge, kao ni na stare i nedovoljno nosive podloge. 


PRIPREMA I NAČIN UPOTREBE

1. 12h pre nanošenja weber.tene karboplast-a i weber.tene karboplast full-a na željenu površinu nanosi se osnovni premaz weber.prim akril pomoću kojeg dobijamo ujednačenu i impregniranu površinu

2weber.tene karboplast i weber.tene karboplast full se pre nanošenja razmešaju mikserom

3. Weber preporučuje da se veće količine maltera pomešaju u jednoj većoj posudi i razmešaju nakon toga kako bi se ujednačila masa i nijansa

4. weber.tene karboplast i weber.tene karboplast full se nanose čeličnom gletaricom u debljini najkrupnijeg zrna

5. Konačan izgled rille (rajb, žljebasti) strukture (weber.tene karboplast) postiže se kružnim ili vodoravnim zaribavanjem gleterom ili gladilicom od plastike ili stiropora. 

6. Konačan izgled kratz (full, zrnaste) strukture (weber.tene karboplast full)postiže se, odmah nakon nanošenja, tako što malter strukturiramo punim utrljavanjem. 

ALAT ZA RAD

za mešanje: mikser

za nanošenje: čelična gletarica

za struktuiranje: plastična gletarica

Temeratura vazduha i podloge za rad i sušenje iznad 5°C i ispod 25°C, bez direktnog uticaja vetra, sunca i padavina - zaštita od sunca i vetra može da bude zaštitna fasadna mreža, ali nedovoljna ukoliko su ovi vremenski faktori izraženi i snažni. 

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Srbija
Tip premaza Fasadni malter
Pokrivna moć (po lit.) 2-3 kg/m2
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:Fasada weber.tene akrilna RAJB 25kg