Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine, kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

VELATURA podloga za drvo uljana 0,75 lit

ŠIFRA PROIZVODA
139
890,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Bela-mat podloga za drvo na uljanoj bazi, za sve završne emajle na uljanoj bazi.
  • Pokrivna moć: 18-20 m2 po litri, u jednom sloju.
  • Pakovanje od 0,75 lit.

OPŠTE KARAKTERISTIKE
Beli mat alkidni podsloj na bazi rastvarača. Predstavlja savršeni podsloj za emajle, naročito kada se koristi na površinama od drveta. VELATURA daje savršene površine na koje se finalni sloj nanosi pomoću Verolac-a, Platinum-a, Aquavit-a ili njihovih odgovarajućih osnovnih boja. Odlično pokriva nedostatke površine na koju se nanosi i izuzetne je beline, dok je istovremeno lak za rad sa četkom, izravnjuje udubljenja, otporan je na ulegnuća i lako se šmirgla.

PRIPREMA RADNE POVRŠINE
Površine treba da budu čiste, suve i glatke, bez prašine, masnoća i ljuspi drugih materijala.Uklonite čvorove sa novih površina od drveta, pa onda nanesite sredstvo za zaštitu drveta Diaxyl Decor. Uklonite ostatke stare boje sa ranije farbanih površina. Pomoću Vitex-ovog Akrilnog građevinskog kita popunite sve pukotine i udubljenja. Čim okončate pripremu površina, nanesite jedan ili dva sloja Vitex-ove VELATURE. Kad se ovaj namaz sasvim osuši, pomoću adekvatnog abrazivnog papira išmirglajte do glatke površine, skinite prašinu I nanesite finalni sloj.

NIJANSE
Ovaj se proizvod distribuira u beloj boji.

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Grčka
Pokrivna moć (po lit.) 18-20 m2
Tip premaza Uljana podloga za emajl
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:VELATURA podloga za drvo uljana 0,75 lit