Molimo Vas da pre poručivanja pročitate naše USLOVE internet-kupovine, kako biste znali sve u vezi sa mogućnostima isporuke željene robe. Hvala!

POPUST

VEROLAC beli emajl za drvo i metal 2,5 lit

ŠIFRA PROIZVODA
1941
2.760,00 din.
-
+
Osnovne informacije
  • Bela emajl farba za drvo i metal, na uljanoj bazi. Izuzetna belina i pokrivna moć.
  • Pokrivna moć: 9-10 m2 po litri, u dva sloja.
  • Razređivanje: 5% uljanim razređivačem.
  • Pakovanje od 2,5 lit.

OPŠTE KARAKTERISTIKE
Izvanredno otporan i visoko sjajni emajl na bazi alkidnih smola, koristi se za farbanje površina od drveta i metala u unutrašnjem i spolajšnjem prostoru. Formira tvrdi film koji prikriva odlično nedostatke površine na koju se nanosi, zadržava visok stepen sjaja i kvaliteta boje, čak i u slučaju izlaganja nepovoljnim vremenskim uticajima ili pranju. Verolac je izuzetno lak za rad i izravnjuje površine na koje se nanosi, pružajući im zaštitu i dekoraciju.

PRIPREMA RADNE POVRŠINE
Površine treba da budu glatke, čiste i suve, bez prašine ili rđe. Metalne površine treba da budu premazane antikorozivnim prajmerom (Vitex-ov Prajmer za Metalne Površine, Antikorozivni Prajmer itd). Sjajne metalne površine (od aluminijuma ili galvanizovanog čelika) treba prethodno tretirati Vitex-ovim Prajmerom za Sjajne Površine, a zatim prajmirati Vitex-ovim Prajmerom za Metalne Površine. Površine od drveta prvo treba tretirati sredstvom za zaštitu drveta Diaxyl, izgletovati, popuniti i išmirglati dok se ne dobije čista i glatka površina, a zatim premazati Vitex-ovom Velaturom i onda prefarbati sa dva sloja Verolac-a.

NIJANSE
Ovaj se proizvod distribuira u beloj, crnoj i još 48 nijansi (videti kartu boja).

DODATNE INFORMACIJE
Zemlja porekla Grčka
Pokrivna moć (po lit.) 14-16 m2
Tip premaza Uljani emajl
Write Your Own Review
Opisujete proizvod:VEROLAC beli emajl za drvo i metal 2,5 lit