Monthly Archives: February 2024

  1. February 29, 2024

    Da li se velike pločice uklapaju u klasično kupatilo?

    Izbor pločica je ključan element u dizajniranju kuće. Bilo da postavljate pločice u kuhinji, kupatilu ili stavljate pločice na terasu - potrebno je doneti pravu odluku i izabrati idealne pločice.

    Uz zanimljive i adekvatne pločice, možete potpuno promeniti vaš prostor. A mi smo tu da vam pomognemo da pronađete najbolje pločice. 

    Potrebne su vam pločice za kupatila koje će definisati celokupni izgled i osećaj prostora i pružiti neko novu energiju? Nije problem, pomoći ćemo va

    Read More
  2. February 26, 2024

    Da li se isplati koristiti boje za pločice?

    Pločice predstavljaju jedan od najpopularnijih materijala za oblaganje površina u domu, posebno u prostorima kao što su kuhinja i kupatilo. Zahvaljujući svojoj izdržljivosti, lakoći održavanja i estetskoj privlačnosti, keramičke pločice, mermerne i betonske pločice su odličan izbor za dom i zbog toga ih možemo videti u svakom domu. 

    Ipak, sa vremenom, pločice mogu izgubiti svoj prvobitni sjaj, može se

    Read More
  3. February 22, 2024

    Kako najbolje upariti pločice dezena drveta

    Pločice drvenog dezena su sve popularniji izbor za one koji žele toplinu i prirodnost drveta uz dodatnu izdržljivost i lakoću održavanja keramičkih pločica. One donose eleganciju i toplinu u svaki prostor, nudeći savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike. U ovom tekstu, otkrićemo kako najbolje upariti pločice dezena drveta u različitim prostorijama vašeg doma, uzimajući u obzir boje, kontrast, namenu prostora i, naravno, održavanje. Ne smete zaboraviti na stavku održavanja pločica.

    Zašto izabrati pločice drvenog d

    Read More
  4. February 19, 2024

    Da li su domaće pločice dovoljno kvalitetne i kako odabrati prave?

    Pri renoviranju ili gradnji, jedno od ključnih pitanja koje se postavlja jeste izbor pravih materijala. Pločice su čest izbor za mnoge prostore, od kupatila do kuhinja, terasa i dvorišta. Naravno, i one se razlikuju u odnosu na prostoriju u kojoj se postavljaju. Pločice za kupatilo i pločice za dvorište moraju imati različite karakteristike, ipak spoljašnji uslovi zahtevaju veću izdržljivost i jače pločice.

    Ali, kada je reč o izboru između domaćih i uvoznih pločica, mnogi se pitaju da li su domaće pločice dovoljno kvalitetne. U ovom tekstu, fokusiraćemo se na kvalitet domaćih pločica od srpskih proizvođača i pružiti korisne savete

    Read More
  5. February 15, 2024

    Šta su retifikovane pločice i da li su dobar izbor za kupatilo?

    Kada je reč o renoviranju ili uređenju kupatila ili bilo kog drugog dela vašeg doma, izbor pravih materijala za podove i zidove ključan kako biste uspešno postigli željen izgled i funkcionalnosti. Među različitim vrstama pločica koje se nude na tržištu, retifikovane pločice su postale popularan izbor zbog svojih jedinstvenih karakteristika i estetskih prednosti. U ovom tekstu ćemo detaljno objasniti šta su retifikovane pločice, razmotriti njihovu primenu u kupatilima i istražiti da li su one dobar izbor za vaš prostor.

    Pločice za kupatilo

    Za kupatila, pločice nisu samo praktičan izbor već i estetsk

    Read More
  6. February 12, 2024

    Heksagon pločice: Trend ili večiti klasik?

    U svetu dizajna enterijera, odabir pravih pločica može značajno transformisati izgled i atmosferu prostora. Pločice nisu samo funkcionalni element, već one predstavljaju i izraz stila i ličnosti. Sa širokim spektrom dostupnih oblika, boja i materijala, odabir pravih pločica zahteva pažljivo razmatranje. U ovo ulazi mnogo faktora, kao što su održavanje pločica, da li su neklizajuće pločice ili ne

    Read More
  7. February 08, 2024

    Ideje za krečenje tinejdžerske sobe

    U procesu transformacije iz detinjstva u adolescenciju, tinejdžeri počinju da izražavaju svoj identitet kroz mnoge aspekte života, a najčešće kroz garderobu i prostor u kojem žive. Krečenje tinejdžerske sobe postaje prilika ne samo za osvežavanje prostora već i za odraz njihovih jedinstvenih ličnosti, interesa i stilova. 

    U ovom tekstu, istražićemo različite ideje za krečenje tinejdžerske sobe, ali ćemo taman i videti kako se ovi pristupi razlikuju u odnosu na krečenje dečijih soba, kuhinja i drugih prostorija. Pored toga, obratićemo pažnju na izbor najboljih boja,

    Read More
  8. February 05, 2024

    Krečenje spavaće sobe: Ideje, saveti i preporuke za boje

    Krečenje može da bude veoma naporno i zahtevno, ali ukoliko imate dobre savete za krečenje, adekvatan valjak za krečenje i sve što vam je potrebno za krečenje - onda će ovaj posao da se pretvori u zanimljiv zadatak.

    Krečenje spavaće sobe može biti uzbudljiv projekat, ali i izazovan zadatak. Veoma je važno da stvorite prostor koji odražava vaš lični stil, ali je istovremeno i bitno da pruža mirno i opuštajuće okruženje. Prilikom odabira boje za spavaću sobu, razmislite o atmosferi koju želite stvoriti i kakvu energiju želite da emituje vaša spav

    Read More
  9. February 01, 2024

    Kako okrečiti pločice u kupatilu

    Da li ste znali da možete transformisati izgled svojih kupatilskih pločica bez potrebe za skupim renoviranjem? Krečenje pločica u kupatilu je pristupačna i efikasna metoda za osvežavanje vašeg prostora. A ako ste videli koliko košta krečenje kod profesionalnog majstora i to premašuje vaš budžet, vi možete da se u ovu avanturu upustite samostalno. U ovom blogu, otkrivamo kako to možete uraditi koristeći prave materijale i tehniku. Mi smo tu da vam pokažemo šta vam sve treba za krečenje i da vam pomognemo da izaberete pravi valjak za krečenje.

    Mogu li se p

    Read More