Monthly Archives: March 2024

  1. March 28, 2024

    Kako pravilno isplanirati raspored elemenata pri renoviranju kupatila

    Renoviranje kupatila može biti uzbudljiv, ali i veoma zahtevan projekat. Pravilno planiranje i dizajn su ključni za stvaranje funkcionalnog i estetski privlačnog prostora. Pored biranja boja za zidove, kao i odabir pločica za kupatilo, jedan od najvažnijih aspekata ovog procesa je raspored elemenata u kupatilu. Ako ste se ikada zapitali kako isplanirati kupatilo tako da bude i praktično i lepo, na pravom ste mestu. U ovom tekstu ćemo proći kroz sve što trebate znati da biste maksimalno iskoristili vaš prostor.

    Razumevanje prostora

    Prvi korak u planiranju vašeg kupatila je razumevanje prostora s

    Read More
  2. March 25, 2024

    Tuš kabine od pleksiglasa: Da li su vredne novca?

    Kada je u pitanju renoviranje kupatila ili odabir opreme za novo kupatilo, jedno od ključnih pitanja koje se često postavlja jeste: koju tuš kabinu ugraditi?

    Na tržištu postoji veliki broj raznolikih tuš kabina i sve imaju neke svoje različite karakteristike. A prilikom odabira koja je najbolja za vas, budžet za tuš kabinu nije najbitnija stavka. Morate obratiti pažnju i na to kakvo je odr

    Read More
  3. March 21, 2024

    Prednosti i mane keramičkih sudopera (i Zašto su Popularne)

    Kada je u pitanju sređivanje vaše kuhinje, odabir savršene sudopere za vaš dom je jedna bitna stavka. A za sudoperu, materijal izrade igra ključnu ulogu u odlučivanju. Među različitim dostupnim opcijama, keramičke sudopere izdvajaju se kao popularan izbor za mnoge domaćinstva. Njihova elegancija, trajnost i lakoća održavanja čine ih atraktivnim rešenjem za kuhinje i kupatila. 

    Takođe, ono što je bitno prilikom odabira sudopere za kuhinju jeste i da se uklope sa estetikom. A sigurno možete keramičku sudoperu lako uklopiti sa vašim pločicama za kuhinju

    Ali ovo ne važi samo za kuhinje, jer zbog raznolikosti dizajna i modernih oblika, o

    Read More
  4. March 18, 2024

    Različite vrste WC dasaka: Prednosti i mane

    Za vaš dom, veoma je bitno da napravite pravi odabir wc šolje i svake druge sanitarije unutar vašeg toaleta. Kao što donosite dugo odluku i tražite wc šolju po vašem budžetu, tako je bitno i pronaći odgovarajuću wc dasku, ukoliko već ona ne ide uz WC šolju. A može i da se desi da ste zadovoljni sa WC šoljom, pa iz nekih razloga tragate samo za novom daskom za wc šolju.

    Izbor prave WC daske možda nekima zvuči kao nebitna odluka, ali odabir prave daske za wc može znatno uticati na udobnost, funkcionalnost i estetiku

    Read More
  5. March 14, 2024

    Ugradni vodokotlić i njegove prednosti

    Ugradni vodokotlići sve više postaju popularan izbor za savremena kupatila, kombinujući estetiku sa funkcionalnošću. Oni nude elegantno rešenje za uštedu prostora i povećanje higijene, uz značajne ekološke i ekonomske prednosti. U ovom tekstu, razmotrićemo ključne prednosti i uslove potrebne za ugradnju ugradnih vodokotlića, pružajući vam sve potrebne informacije da odlučite da li je ovo pravo rešenje za vaše kupatilo.

    Prednosti ugradnog vodokotlića

    Postoje različiti aspekti prednosti ugradnog vodokotlića. Kako bismo vam što bolje predočili kako ugradnja ovakvog bojlera olakšala vaš život, preći ćemo detalje sve aspekte.

    Estetski izgled

    Ugradni vodokotlići su dizajnirani da se uklapaju iza zida kupatila, čime se s

    Read More
  6. March 11, 2024

    Monoblok, podna ili viseća wc šolja: Kako odabrati?

    Kada dolazi vreme za renoviranje kupatila ili opremanje novog doma, izbor prave wc šolje može imati značajan uticaj na funkcionalnost, estetiku i udobnost vašeg kupatila. Ovo nije nimalo lak zadatak, jer postoji mnogo mogućnosti. Nekada pre je bilo lakše odabrati wc šolju za kupatilo, jer je bilo u opticaju manje opcija nego što je to danas situacija. 

    Sa tri glavna tipa na tržištu - monoblok wc šolja, podna wc šolja, i viseća wc šolja - može biti izazovno odlučiti se za najbolju opciju.

    Read More
  7. March 07, 2024

    Najlepše boje za fasadu na kućama: Ideje i inspiracija

    Krečenje kuće predstavlja jedan od ključnih elemenata u procesu uređenja i održavanja doma. Osim što štiti zidove od različitih spoljašnjih uticaja, krečenje vam pruža priliku da osvežite prostor i date lični pečat celokupnom ambijentu. 

    Pre nego što se odlučite za krečenje, bitno je znati šta je sve potrebno za krečenje: od izbora prave vrste boje, preko pripreme zidova, do odabira adekvatnih alata poput valjka za krečenje. Priprema zidova podrazumeva čišćenje, skidanje starih slojeva boje i popravku manjih

    Read More
  8. March 04, 2024

    Kako najlakše okrečiti iza radijatora?

    Renoviranje doma donosi svežinu i novi sjaj u vaš životni prostor, a krečenje igra ključnu ulogu u toj transformaciji. Svaka prostorija predstavlja poseban izazov, kad je krečenje u pitanju. Ako krečite kuhinju, potrebno je zaštiti radnje elemente i ukloniti sve što bi moglo da smeta. Isto tako je i sa krečenjem dnevne sobe, jer je bitno zaštiti nameštaj tako što ćete ga izneti izvan prostorije ili prekriti nekom zaštitom. 

    Ista situacija je i kad krečite spavaću sobu  ili

    Read More