Monthly Archives: June 2023

  1. June 29, 2023

    Kako očistiti i otpušiti odvod u tuš kabini

    Tuš kabine su praktične, lake za upotrebu i one se mogu naći u većinskom broju toaleta, upravo zbog svih svojih dobrih karakteristika. Ali, kao i sa svakom sanitarijom, nažalost, tako i kod tuš kabina može da se zapuši odvod tuš kabine. To nema veze sa tim koje su dimenzije tuš kabine, da li je u pitanju moderna tuš kabina ili možda neka jeftina tuš kabina<

    Read More
  2. June 26, 2023

    Kako očistiti tuš kabinu i rešiti se kamenca

    Tuš kabine pružaju praktičnost, štede prostor u kupatilu, lako se održavaju i mogu se prilagoditi različitim stilovima uređenja toaleta, ali i tuš kabine mogu urediti toalet, pogotovo moderne tuš kabine. Takođe su pristupačne i pogodne za sve generacije, a ekonomičnost u potrošnji vode čini ih odgovornim izborom za očuvanje resursa.

    Čišćenje tuš kabine jeste lakše nego kade, ali svakako da je potrebno redovno održavanje. Vaše čišćenje zavise i od dimenzije

    Read More
  3. June 22, 2023

    Kako izabrati slivnik za tuš kabinu: Vrste i njihove karakteristike

    Tuš kabine su sve popularniji izbor u mnogim domovima širom sveta, zbog svoje praktičnosti, udobnosti i estetskog izgleda koji se savršeno uklapa u moderan toalet. 

    Za razliku od tradicionalnih kada, tuš kabine zauzimaju manje prostora, pružajući vam mogućnost da maksimalno iskoristite raspoloživi prostor u vašem toaletu, pogotovo kada je u pitanju manji toalet, tuš kabina je tad najbolji izbor. 

    Osim toga, tuš kabine su izuzetno praktične jer omogućavaju brzo i efikasno tuširanje, čime štede vreme i vodu. Kada se odlučite za tuš kabinu, pored

    Read More
  4. June 19, 2023

    Kakvu tuš kabinu odabrati za moderno kupatilo?

    Ako želite da imate moderno kupatilo, morate malo i da odstupite od standardnih proizvoda. Kad to kažemo mislimo na boju, oblik, dimenzije, pa čak i vrstu tuš kabina. 

    Oni koji imaju manji toalet, tuš kabina ipak mora biti ograničena, dok oni sa većim prostorom mogu da biraju tuš kabine svih veličina

    Pritom, zašto bi to uopšte i morala biti tuš kabina, kad možete umesto nje da namestite

    Read More
  5. June 15, 2023

    Kako urediti kupatilo sa tuš kabinom?

    Tuš kabine su jedan od neizostavnih delova toaleta. One su skoro potpuno zamenile kade i sad se one većinski mogu pronaći u toaletima. Ili tuš kabine ili tuš paravani, koji su veoma slični. 

    To se upravo desilo zbog njihove praktičnosti, korišćenja manje površine, a i lakšeg održavanja tuš kabine. Zbog sve češće situacije sa vodom punom kamenca, kade su prosto prevelika površina za održavanje -

    Read More
  6. June 12, 2023

    Koje vrste pločica odabrati za tuš kabinu?

    Renoviranje toaleta ili izgradnja novog je jedan zaista mukotrpan posao u koji treba uložiti mnogo novca, vremena, truda i živaca. Od odabira sanitarija do izbora da li ćete postavljati kadu, tuš kabinu ili pak tuš paravan, pa do izbora kupatilskog nameštaja i dekoracija.

    Mnogo obaveza, mnogo odluka koje je potrebno doneti, a uvek su tu i neka ograničenja - prostorna, finanijska ili neka druga. 

    Mi smo zbog toga odlučili da vam u jednom aspektu toga pomognemo - a to je kako da odaberete najbolje pločice za vašu tuš kabinu, kako bi ona bil

    Read More
  7. June 08, 2023

    Na kojoj visini treba da bude baterija za tuš kabinu?

    Odabir slavine za tuš kabinu nije baš tako jednostavan, iako verovatno zvuči. Ima tu nekoliko faktora koji igraju ulogu, pa ćemo u ovom tekstu zajedno sa vama da ih prođemo. 

    Read More
  8. June 05, 2023

    Šta su hidromasažne tuš kabine i jesu li vredne novca?

    Kada su se pojavile prvi put tuš kabine, one su oduševile ljude zbog svoje praktičnosti i uštedi prostora. Vremenom, njihove funkcionalnosti su se poboljšavale, način izrade se menjao i danas možemo pronaći tuš kabine u raznim dimenzijama

    Međutim, s vremenom su se pojavile i hidromasažne tuš kabine koje su navele mnoge da se zapitaju da li su zapravo vredne novca.

    Read More
  9. June 01, 2023

    Kolike bi trebalo da budu dimenzije tuš kabine?

    Tuš kabina je postala neizostavni deo toaleta. Zbog svoje praktičnosti i manjih dimenzija, tuš kabina je uspela da u mnogim domovima zameni kade. One su ipak glomazne i zauzimale su veći prostor. A sa sve većom izgradnjom stambenih zgrada, veliki broj stanovništa ima mali toalet - pogotovo oni koji žive u manjim stanovima. 

    Ovo je još više dovelo do popularizacije i prostranjenosti upotrebe tuš kabina. Pored toga, one mogu biti i odličan estetski dodatak toaletu ukoliko adekvanto uskladite sve. 

    Tuš kabine možete pronaći napravljene na različite načine, bilo da je u pitanju raznoliko

    Read More