Monthly Archives: July 2023

  1. July 31, 2023

    10 najboljih bojlera za kupatilo

    Svi znamo koliko nam je bojler neophodan u kući za obavljanje svakodnevnih obaveza i za brigu o našoj higijeni. Ali pored toga što je neophodno da ga imamo u našem domaćinstvu, bitno je i da pronađemo odgovarajući bojler za naš dom. Za nekoga je to bitno da bude protočni bojler, nekome je prioritet da bude povoljan bojler, a zahvaljujući različitim

    Read More
  2. July 27, 2023

    Vodič kroz najčešće vrste bojlera i bojlerskih kazana

    Bojleri i kazani za zagrevanje vode su već godinama neophodni aparati i sastavni deo svakog modernog domaćinstva. Njihova primena omogućava udobnost i praktičnost u korišćenju tople vode koja je svima potrebna za razne kućne poslove, ali i za održavanje higijene. 

    Postoji nekoliko različitih vrsta bojlera i kazana, svaki sa svojim karakteristikama i prednostima. Kako biste najlakše odabrali koji je bojler ili bojlerski kazan najbolji za vaše domaćinstvo, potrebno je da znate njihove karakteristike. 

    Read More
  3. July 24, 2023

    Šta su protočni bojleri i da li su bolji od klasičnih?

    Bojleri su neizostavni deo svakodnevnog života, pružajući nam toplu vodu za različite potrebe, kao što su kupanje, pranje posuđa ili održavanje higijene. Postoji nekoliko vrsta bojlera na tržištu, a jedna od popularnih opcija su protočni bojleri. 

    Ovi bojleri pružaju instant toplu vodu bez potrebe za skladištenjem velike količine vode. Kako biste lakše doneli odluku o tome da li ćete uzimati protočni bojler ili ne, upoznaćemo se sa ovom vrstom bojlera, njihovim načinom rada, potrošnjom, prednostima i manama u odnosu na klasične bojlere.

    Read More
  4. July 20, 2023

    Sve što treba da znate o bojlerima: Šta su i na kom principu rade

    Prilikom izgradnje ili renoviranja toaleta, na vašem spisku potrebnih stvari se nalazi mnogo, mnogo stavki. Pored tuš kabine, wc šolje i svega onog što spada u sanitarije i kupatilski nameštaj, neizostavni deo svakog toaleta jeste upravo bojler.

    Potrebno je da izaberete savršen bojler za vaš dom, jer ipak vaš komoditet vrlo često zavisi od toga. Ako živite u višečlanoj porodici, morate ipak da razmišljate o veličini bojlera koji uzimate. Ako uzmete mali bojler, možda neće svi članovi vaše porodici moći da se istuširaju toplom vodom tokom zimskih dana. Takođe, pored toga, veličina bojlera je bitna i zbog slobodn

    Read More
  5. July 17, 2023

    Zašto treba staviti silikon u tuš kabinu?

    Tuš kabine su zaista postale neizostavni deo modernih kupatila, pružajući nam udobnost i praktičnost prilikom tuširanja. Kako bismo osigurali dugotrajnost i funkcionalnost naših tuš kabina, važno je posvetiti pažnju njihovom redovnom održavanju. Ne mislimo samo na održavanje higijene tuš kabina

    U održavanje tuš kabine, uključeno je nekoliko stvari, a jedan od ključnih aspekata održavanja dugotrajnosti tuš kabine je silikoniranje. U ovom tekstu možete pročitati nešto više i važnosti silikoniranja, o tome  kako skinuti silikon sa tuš kabine

    Read More
  6. July 13, 2023

    Vrste boja kojima možete ofarbati tuš kabinu

    farbanje. Farbanje tuš kabine može biti relativno jednostavan i pristupačan način da promenite njen izgled i unesete novu energiju u kupatilo. Na ovaj način možete i da uredite toalet tuš kabinom. Ovako obnavanje tuš kabine je odlično, ako je tuš kabina funkcionalna, ali joj je potrebno malo estetskog sređivanja. A druga boja od obične tuš kabine može da je napravi da izgleda kao skroz moderna tuš kabina.

    Table of Contents

    Read More
  7. July 10, 2023

    Kako najlakše ukloniti buđ u tuš kabini?

    Tuš kabina je ipak prisutna u skoro svakom domu. Ona je dosta olakšala održavanje lične higijene i stalno se unapređuje - od teških, velikih tuš kabina, sada imamo razne vrste, pa čak i tuš paravane koji su isto odličan odabir za vaš toalet. Pored funkcionalnosti, moderne tuš kabine su i odličan način za uređenje toaleta. Da, dobro ste pročitali, uređenje toaleta tuš kabinom postoji. Ukoliko na primer uzmete tuš kabinu sa zlatnim ramom, vi ipak morate ostatak toaleta da uskladite sa tako jednom modernom, nesvakidašnjom tuš kabinom.

    Unutar tuš kabina, čistoća

    Read More
  8. July 06, 2023

    Šta raditi kada curi voda ispod tuš kabine

    Bilo kakav kvar u toaletu može da bude prava noćna mora, a pogotovo kada je u pitanju curenje vode. Poplave su katastrofa koja može da napravi čitav haos u stanu ili domu vašem. A ipak, ako živite u zgradi, situacija je gora po vas, jer poplava u vašem stanu može da napravi probleme i stanarima ispod vas, ukoliko ih imate. 

    Nije bitno da li ste sami montirali tuš kabinu ili je to uradio profesionalac, veoma lako može da se desi nešto što izazove curenje vode. Nije ni važno da li je u pitanju jeftina tuš kabina

    Read More
  9. July 03, 2023

    Kako montirati tuš kabinu – korak po korak

    WC je neizostavni deo svakog doma, a pre njegove izgradnje ili renoviranja važno je doneti pravilan i odgovarajući izbor kada su u pitanju njegove komponente. Ovde se podrazumevaju sanitarije, kupatilski nameštaj i ostali elementi koji čine jedan toalet praktičnim i  funkcionalnim.

    Svako ima svoje lične preferencije prilikom odabira komponenti za toalet. Međutim, ponekad izbor bude ograničen zbog trenutne kupovne moće ili nekih tehničkih mogućnosti. Na primer, ako je prostor u WC-u ograničeni želite maksimalno iskoristiti prostor, umesto kade možete izabrati tuš kabinu za manji toalet, iako m

    Read More