Ako želite da imate moderno kupatilo, morate malo i da odstupite od standardnih proizvoda. Kad to kažemo mislimo na boju, oblik, dimenzije, pa čak i vrstu tuš kabina. 

Oni koji imaju manji toalet, tuš kabina ipak mora biti ograničena, dok oni sa većim prostorom mogu da biraju tuš kabine svih veličina

Pritom, zašto bi to uopšte i morala biti tuš kabina, kad možete umesto nje da namestite tuš paravan koji je još moderniji?

Šta tuš kabinu čini modernom?

Definicija modernog je različita za mnoge. Za nas, moderna tuš kabina je ona koja je funkcionalna, a estetski privlačna.

Pored svoje osnovne i praktične primene, ona i ulepšava prostor i pruža vam neki komfor - kako u upotrebi, tako i na sam pogled na nju. Ona je izrađena od nekih novijih materijala, oblikovanje je drugačije, a kreativnost u izradi je i više nego prihvaćena.

Najčešće vrste modernih tuš kabina

Prve tuš kabine koje su se pojavile su bile glomazne, teške i estetski neprivlačne. 

Vremenom, njihov dizajn se menjao, ali takođe i materijali od kojih se izrađuju. Novi materijali su doneli i nove mogućnosti, pa tako sad imamo širok asortiman u kom može svako pronaći tuš kabinu  za sebe, od standardnih, jeftinih tuš kabina do zlatnih tuš kabina sa posebnim staklima za tuš kabine.

Sada trenutno, tuš kabine koje se posebno izdvajaju na tržištu su:

1. Crne tuš kabine

Crna boja je uvek bila bila sinonim za eleganciju i sofisticiranost. A opet je vanvremenska, uvek u modi i adekvatna za sve prilike - nebitno da li je u pitanju garderoba, nameštaj, automobil, pa čak i tuš kabina.

Crni ram za tuš kabinu toliko promeni izgled toaleta, da se takve tuš kabine ne mogu ni opisati, već je zaista potrebno da se sami uverite u to.

Toalet uz ovakvu tuš kabinu deluje moderno, zanimljivo i odstupa od klasičnih toaleta upravo zbog ove crne boje koja nije česta boja tuš kabine. 

2. Ugaone tuš kabine

Ugaone tuš kabine mogu da biti kockastog, pravougaonog oblika ili nekih drugih oblika, kao što je na primer petougaona tuš kabina. A o jednoj petougaonoj ćete moći čuti i u nastavku teksta.

Kockaste tuš kabine su možda i najčešći model tuš kabina, pored polukružnih tuš kabina. A kockasti dizajn će uvek biti u modi i to je uvek vanvremenski odabir sa kojim ne možete pogrešiti. 

3. Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine su apsolutni trend u celom svetu i to sa opravdanim razlogom.. One daju velike mogućnosti. Zid može da bude od različitog materijala, različitih veličina, a može i da dodatno ukrasi prostor ukoliko se kreativno pristupi njemu. Na primer, zid može da bude obložen pločicama koje su potpuno druge boje od ostatka toaleta

Ovaj “momenat” može da promeni izgled toaleta i da donese nešto novo, a itekako je moderna opcija za vaš toalet. Od starih, velikih tuš kabina smo došli do toliko mogućnosti, da je zaista potrebno samo da zamislite ideju za tuš kabinu i skoro sve od toga je moguće izvesti.

5 Najpopularnijih tuš kabina za moderna kupatila

Kako bismo vam olakšali potragu za modernom tuš kabinom, napravili smo za vas listu 5 najpopularnijih tuš kabina za moderna kupatila. 

 

1. 80x80 P tuš kabina MINOTTI staklo kvadratići

Prva tuš kabina jeste tuš kabina koja ima ukrase na staklima, koji svima upadaju u oko. U pitanju je tuš kabina koja se pojavljuje u manjim dimenzima, a to je 80x80 cm. 

Ova tuš kabina na sredini ima bele kvadratiće koji su jedna zanimljiva dekoracija koja potpuno menja tuš kabinu i daje joj neki zanimljiv izgled. Staklo je debljine 5 mm i u pitanju je providno i sigurnosno staklo. Naravno, ovaj model je dostupan i kao kockasta a ne samo polukružna kabina.

Stakla se skidanju jednostavno, pa je lakše očistiti i održavati nivo higijene koji je potreban. Ako vas zanimaju moderne tuš kabine klasičnog oblika i rama, onda ovaj specifični model trebate uzeti u obzir.

 

2. 80x80 K tuš kabina BLACK Slim 6mm (tanki ram)

Crne tuš kabine su izrazito popularne trenutno. Zbog svog privlačnog i ne tako čestog dizajna, one zaustavljaju pogled na sebi. Pa to je i situacija sa ovim modelom.

Kockasti ram ovog modela je veoma tanak i crne boje, izrađen je od aluminijuma. Dimenzije ove crne tuš kabine iznose 80x80cm, ali ovaj model je dostupan i u većim dimenzijama ukoliko vam je potrebna veća tuš kabina. 

Ova moderna tuš kabina pored prelepog, tankog rama poseduje i providno sigurnosno staklo debljine 6 mm. Otvara se uz pomoć dvoje kliznih vrata, zatvaranje je obezbeđeno uz magnetne trake.  

Ukoliko želite modernu, kvalitetnu i estetski veoma dopadljivu tuš kabinu - definitivno morate ozbiljno razmisliti o ovom atraktivnom modelu.

 

3. 160x90 K Concept DEVON staklo 6mm (tanki ram)

Ovo je jedna kvalitetna, modularna tuš kabina sa tankim ramom od aluminijuma. A na sve to, ovaj diskretan ram je i premazan sa hromo sjajem za bolji izgled. 

Ova tuš kabina je visoka 2 metra, a njene druge dimenzije su 160x90 cm što vam daje veliki komoditet i veliki prostor u kom možete opušteno da se tuširate. Ovim tankog i estetski privlačnog rama, staklo tuš kabine je sigurnosno, debelo i providno. Ono što je bitno kod ovog modela je veliki broj dostpunih dimenzija, pa među njima ima i ovako velikih poput ove prikazane 160x90 cm.

Dizajn je moderan, privlačan i najbitnije, kvalitetan.

4. K tuš kabina GOLD providno staklo

Ako želite moderno kupatilo, imamo jedan odličan predlog tuš kabine za vas. Ovo je definitivno tuš kabina koja će potpuno promeniti izgled vašeg toaleta i dati mu skroz drugačiju estetiku. 

Ova kvadratna tuš kabina dimenzija 80x80cm je idealna tuš kabina za svaki toalet. Ali ono što ovu tuš kabinu izdvaja od drugih jeste zlatni ram. On zaustavlja svačiji pogled i sigurno će biti glavna stvar o kojoj će se pričati nakon odlaska vaših gostiju. 

A stakla se lako skidaju kako bi čišćenje tuš kabine bilo lakše i pristupačnije, što je itekako bitna stavka.

Ukoliko volite zlatne detalje ili vam prosto ova tuš kabina ide uz estetiku vašeg toaleta i prostora generalno - šta čekate? Ova tuš kabina vas doziva. 

5. 5ugaona 9021 CRNA tuš kabina 6 mm

Predstavljamo vam još jednu tuš kabina koja se pojavljuje u moćnoj crnoj boji. Ali ovu tuš kabinu nešto još dodatno ističe i razlikuje, a to je činjenica da je u pitanju petougaona tuš kabina.

Ova tuš kabina je više predviđena za kupatila manje i srednje površine, s obzirom da su njene dimenzije 90x90cm. Ona se postavlja u ugao a petougaonog je oblika radi uštede prostora

Ram je matirano crn, staklo je debelo 6mm, a visoka je 195cm. 

Ovaj ugaona, tačnije petougaona tuš kabina je pun pogodak za svakog ko želi da se istakne i da ima moderan toalet uz modernu tuš kabinu. 

Gde kupiti moderne tuš kabine?

Moderne tuš kabine uvek možete pronaći u našem asortimanu. Kod nas imate na raspolaganju veliki odabir raznovrsnih tuš kabina koje su  napravljene od strane raznih proizvođača - kako domaćih tako i inostranih.

Osim toga, ne morate ni da ograničavate na trenutnu ponudu na tržištu, već možete sami da skrojite modernu tuš kabinu po vašem mišljenju, a mi ćemo da je izradimo po vašim merama a možete i da izaberete zidane tuš kabine. Ne ograničavajte se, nego iskoristite sve mogućnosti koje imate kako bi vaše kupatilo bilo idealno i po vašoj meri.